Business

6 beneficii ale utilizarii termopanelor


6 beneficii ale utilizarii termopanelor

pergolebalcoane sticlasiguranta antiefractie


Termopanele sunt printre cele mai utilizate materiale in constructii si finisaje. Alegerea termopanelor in detrimentul altor solutii pentru case sau spatii comerciale este data de numeroase avantaje si beneficii. Noi ti-am pregatit cateva dintre acestea.
1.Eficienta energica superioara


Utilizarea unor geamuri sau usi din termopane iti vor asigura pe tot parcursul anului o eficienta termica si energetica foarte buna. Acest lucru este dat de materialul de calitate din care sunt confectionate ramele, dar si foile de geam care imbinate intre ele cresc eficienta energetica substantial. PVC-ul este un material izolator de top care ajuta la conservarea energiei termice, fapt ce va duce la o scadere a facturii de energie.


2.Flexibilitate mare in utilizare


In prezent este la moda punerea in practica a unei arhitecturi futuriste, spatii foarte mari si deschise cu un view largit asupra orasului. Pentru asta ai solutii de balcoane sticla securizata care se monteaza rapid. Folosirea materialelor de termopan pentru realizarea unor astfel de cerinte la finisarea unui case sunt potrivite deoarece poti sa le diversifici in modele care mai de care mai extravagante.


3.Siguranta antiefractie


Traim niste vremuri destul de dificile care ne pun in postura de a ne asigura mai mult cand vine vorba de sistemul antiefractie de la casa. Ferestrele dar si usile sunt dotate cu feronerie calitativa care asigura protectie sporita impotriva hotilor. Gradul de echipare RC3 cu care sunt prevazute majoritatea termopanelor este cel mai mare grad de protectie antiefractie. Acesta este un beneficiu de care sigur vei tine cont.


4.Elemente de feronerie de cea mai buna calitate


Pe langa rolul eficient antiefractie, elementele de feronerie sunt de top datorita materialului de calitate din care sunt fabricate si optiunile de deschidere a geamurilor pentru care poti opta. Acestea pot avea o deschidere larga in 4 trepte. Modelele premium pot veni la pachet cu design modern in care balamalele nu sunt la vedere.


5.Siguranta fonica sporita


Protectia fonica este absolut necesara daca locuiesti intr-un oras aglomerat. De regula in zonele urbane exista un grad sporit de disconfort fonic chiar si pe timpul noptii. Pentru a avea un somn odihnitor si pentru a fi departe de zgomotul enervant de la exterior, termopanele sunt cea mai buna solutie de izolare fonica.


6.Cel mai bun raport cost-calitate


Am putea spune ca si acesta este un avantaj de luat in seama deoarece pana la urma vrei sa nu dai bani multi dar sa ai parte de calitate superioara. Termopanele iti asigura randament maxim la un cost decent. Bineinteles ca tipurile de termopane si geamuri difera in functie de calitatea materialelor, dar chiar si optiunile de baza iti ofera toate beneficiile enumerate mai sus.


Tipuri de termopane


Daca te-ai decis sa montezi termopane atunci e bine sa stii ca ai de unde alege. Poti opta pentru profile din PVC sau din aluminiu. In functie de material costurile variaza. De exemplu, termopanele cu rame din PVC sunt rezistente, au o durata de functionare mare si nu se depune rugina. Acestea au un pret de achizitie mai avantajos decat cele din aluminiu.


Tipuri de sticla


Pe langa rame, trebuie sa alegi si sticla utilizata la termopane. Tipurile de sticla variaza in functie de aplicabilitatea acestora. De exemplu, ai sticla ornamentala utilizata de regula atunci cand nu vrei sa ai multa vizibilitate pentru un grad sporit de intimitate. Sticla laminata este potrivita pentru spatiile unde ai nevoie de o izolare fonica superioara.


Poti opta pentru sticla cu control solar daca vrei sa cauti si pergole pe care sa le inchizi pentru a avea un spatiu de utilizat si pe timp de iarna. De asemenea sticla float este una din cele mai utilizate deoarece face parte din componenta principala a geamurilor termoizolante. Ofera claritate si vizibilitate la cele mai inalte standarde.
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.