Politics

Accident teribil! Doi bărbați și-au ciocnit penisurile din cauză că pisoarele erau prea apropiate


Un grav accident a avut loc aseară în toaleta unui bar din Capitală. O înlănțuire de evenimente nefericite a provocat ceea ce poate însemna o traumă pe viață pentru cele două victime implicate: din cauză că pisoarele erau prea apropiate unele de altele, dar și pe fondul neatenției și grabei, doi bărbați și-au ciocnit penisurile în timp ce și le scuturau.

Și de parcă ciocnirea nu period suficientă, cei doi bărbați făceau parte și din același grup de prieteni, ceea ce le îngreunează și mai mult situația. Probabil cei doi ar fi vrut ca nimeni din grupul lor să nu afle despre accidentul teribil pe care l-au suferit, dar ghinionul lor e că a existat un martor, care efectiv a alergat ca să anunțe tot barul că „ăia doi și-au atins p*lile la pisoar“.

Chiar dacă accidentul a fost raportat autorităților și patronii barului au fost amendați pentru nerespectarea distanței minine între pisoare, demnitatea celor două victime nu o va mai putea repara nimeni niciodată. La fel, prietenia celor doi bărbați s-a terminat, pentru că amândoi insistă că „ba eu mi-am bătut p*la de tine, nu tu de mine“, o controversă din care le va fi imposibil să iasă prieteni.

The submit Accident teribil! Doi bărbați și-au ciocnit penisurile din cauză că pisoarele erau prea apropiate appeared first on Times New Roman.Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.