Sports

Adolescent cu dizabilități, lovit de mașină la Palatul lui Gigi Becali

La Palatul lui Gigi Becali a fost lovit un copil cu dizabilități! Azi, 5 aprilie, la Palatul omului de afaceri, imobil situat în Aleea Alexandru, s-au adunat sute de persoane nevoiașe.

Miliardarul obișnuiește să ofere sume importante de bani tuturor celor care se strâng încă de la primele ore ale dimineții în fața clădirii consider la zece milioane de euro, dar care în acte aparține acum celor trei fiice ale latifundiarului din Pipera: Cristina, Alexandra şi Teodora Becali.

Din câte se pare, un șofer al unei autoutilitare ce circula din strada Modrogan spre Aleea Alexandru a lovit căruciorul unui adolescent (17 -18 ani). Tânărul cu dizabilități nu a suferit răni majore.

Adolescent cu dizabilități, lovit de mașină la Palatul lui Gigi Becali!

Și-n urmă cu o lună au fost foarte multe persoane la vila din Aleea Alexandru, iar Gigi Becali explica: „Sunt vreo 200 de refugiați la Berceni, sunt și pakistanezi, indieni, studenți care s-au refugiat din calea războiului. Și aseară au venit 5 autocare, probabil vor mai sosi. Ajut cum pot, acolo locuiesc în condiții foarte bune. Nu este lux, dar oricum au tot ce le trebuie. Eu ajut mulți copii din Africa, din Congo, alte țări. Eu nu sunt rasist, sau ce zice lumea, sunt niște prostii.

Nu contează că este negru, alb sau de altă religie, la mine contează cum este omul. Dacă cineva este negru și îi spun negru, ăsta este rasism? Nu e nicio jignire. Nu am nicio problemă, sunt oameni negri de 10 ori mai buni decât albii. Uitați-vă la Ucraina, sunt frați cu rușii și se omoară între ei”.

 

 

 Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.