Entertainment

An de coșmar pentru Horia Brenciu! Artistul a încasat-o grav din cauza pandemiei! Dezvăluiri uniqueIn articol:


Horia Brenciu este, fără ndoială, unul dintre cei mai populari artiști din România, cu încasări fabuloase din muzică și televiziune. Fostul realizator al celebrului present al anilor ’90, ”Robingo” s-a rebranduit după ce și-a înființat propria orchestră, care îi și poartă numele.

Fiind un showman desăvârșit, Brenciu a devenit un preferat al petrecerilor de firmă iar ulterior spectacolele lui au devenit din ce în ce mai elaborate, ajungând în prezent să apară în evenimente mari, desfășurate cu casa închisă.

Horia Brenciu, cel mai slab an din punct de vedere al încasărilor

Totuși, pandemia nu l-a iertat nici pe Horia Brenciu, care a avut în 2020, cel mai slab an al său din 2005 încoace.
Firma artistului, responsabilă cu organizarea spectacolelor se numește HB Media Entertainment și a declarat o pierdere netă de peste 700.000 de lei, la o cifră de afaceri de 634.000 de lei. În anul precedent, Brenciu reușise un revenue spectaculos, de 837.000 de lei, la o cifră de afaceri de 3,55 milioane lei. Singurele vești bune sunt că datoriile lui Horia au mai scăzut cu circa 150.000

de lei și că a reușit să-și păstreze toți cei 7 angajați.

Citeste si: Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu sunt împreună de peste 25 ani. Află care este secretul căsniciei lor

Citeste si: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au divorțat?: „Știu, aș fi vrut”- kfetele.ro

Citeste si: Bătrână din Kiev, la un pas de moarte. Incredibil ce au vrut să îi facă soldații ruși – bzi.ro

Cel mai bun an al lui Brenciu a fost, însă, 2016, când artistul a declarat o cifră de afaceri de 5,56 milioane lei și un revenue internet de peste 1 milion de lei. În acea perioadă, Horia Brenciu încasa în jur de 13.000 de euro pentru un live performance. Între timp, pretențiile lui s-au mai redus iar artistul a devenit ceva mai flexibil din acest punct de vedere.

Citeste si: Dan Bittman lovește din nou! Încă o ieșire controversată a artistului, după ce inițial a spus că noul coronavirus este o minciună: „Ar fi trebuit să fim toți morți până acum”

Noroc cu televiziunea

Dacă pandemia a închis cluburile și sălile de spectacol, norocul lui Brenciu s-a numit televiziunea. Artistul face parte din juriul show-ului ”Masked Singer” de la Pro TV, alături de Mihaela Rădulescu, Inna și Alex Bogdan. Acesta încasează un salariu generos pentru prestația lui săptămânală. De altfel, Horia Brenciu pare să se fi specializat, în ultimii ani, pentru poziția de jurat la numerous show-uri. El a mai lucrat la: ”Vocea României”, ”X Factor”, ”Te cunosc de undeva” sau ”Dansând printre stele”.  

Horia Brenciu are și o a doua meserie: de jurat

Horia Brecniu are 49 de ani și este născut în Brașov. El este căsătorit cu realizatoarea television Alice Dumitrescu, alături de care crește trei copii: doi sunt ai lui Alice, dintr-o căsnicie anterioară, o fetiță a amândurora iar al patrulea, un băiețel, a fost adoptat.Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.