Politics

ANAF, fiți un pic atenți aici… ⋆ zoso blog


O poveste despre prostituție arată în câteva rânduri de ce avem nevoie pentru ca societatea românească să se miște înainte:

Stilul de viaţă al membrilor reţelei şi câştigurile lor financiare care nu corespundeau cu veniturile lor sunt aspectele care au atras atenţia poliţiei, a explicat pentru AFP comisarul Elvire Arrighi, şefa Oficiului central pentru combaterea traficului de fiinţe umane. Capii rețelei circulau în maşini de lux, se aflau în fruntea unor societăţi comerciale şi deţineau imobile. (sursa)

Asta e tot. Așa descoperă autoritățile cine face afaceri ilegale în țări civilizate. Cineva a văzut pe stradă o mașină de 50.000€, a văzut că ăla nu lucrează, a raportat la poliție. Ăia au verificat, cetățeanul nu avea serviciu, nu avea activități financiare, dar avea case și mașini. Nu le-a luat mult să descopere din ce.

Atât.

De atât e nevoie pentru a descoperi corupția. Mita. Prostituția. Traficul de droguri. Traficul de persoane. Autorizațiile de construcție date pe nașpa. Șpăgile primite în trafic. Șpăgile primite la vamă. Veniturile din orice tip de afacere ilegală.

Nu e nimic în neregulă în a avea 12 case și 48 mașini dacă sunt din venituri legale. Că asta e diferența între 50% dintre mașinile de pe șosea și Ovidiu Pop, de exemplu: omul își poate justifica fiecare leuț. Poate arăta de unde a avut bani să cumpere orice. Abi nu poate să facă asta, ați aflat din ziare de unde are bani de Rolex și excursii în Dubai. La fel și restul cocalarilor și bombardierilor. Zi bos ce business-uri ai de ai atâți bani. Dacă sunt legali, bravo ție, nu îți facem nimic după ce îți strângem mâna. Nu poți să spui? Se confiscă!!!!!!

Se confiscă și societatea începe să se simtă mai bine când oamenii care muncesc legal nu mai sunt scuipați și intimidați de “bolizi de lux”.

Ce e, nu sunt legi pentru asta? Se fac. De aia plătim parlamentari.

 

Photo by Shopify on StockSnap

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.