News

Andreea Bălan a ajuns de urgenţă la spital. Artista a căzut cu rolele: „Mi-aIeri, 26 aprilie 2022, cunoscută Andreea Bălan a ajuns de urgenţă la spital. Artista a publicat pe o reţea de socializare câteva poze care au îngrijorat fanii.

Cântăreaţă a anunţat că a căzut cu rolele şi s-a lovit la faţă. A avut nevoie de îngrijiri medicale şi chiar de cusături.

Andreea Bălan a ajuns de urgenţă la spital, după ce a căzut cu faţa de bordură

Vedeta de la Antena 1 va rămâne cu o cicatrice pe faţă, după ce ziua de marţi nu a fost una tocmai bună pentru ea. Andreea Bălan a ieşit la plimbare cu cele două fetiţe ale sale şi într-un second de neatenţie a căzut cu rolele şi a dat cu faţa de bordură.

„Ieri a fost o zi memorabilă care va rămâne întipărită un pic pe fata mea (la propriu) 😵‍💫. La 3 minute după ce am făcut această poză veselă, am pupat bordura (la propriu) 🤯. Ca de, am crezut că pe function e la fel ca pe gheaţă, dar am aflat că e mai greu şi căzăturile sunt şi mai urâte (rămâi lipit de asfalt, nu aluneci😆)”, a transmis Andreea Bălan, într-o postare pe Instagram.

Reamintim faptul că zilele trecute și Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital cu fiica sa.

Cântăreaţă a avut nevoie de cusături de urgenţă

Chiar dacă este o dansatoare profesionistă şi a făcut numeroase acrobaţii pe gheaţă, Andreea Bălan a reuşit să se lovească cu faţa de bordură, după ce a căzut cu rolele. A ajuns la spital, unde a fost cusută de urgenţă deoarece rana period una deschisă.

„Am avut nevoie de cusături în urgenţă, iar doctorul @doctorzamfirescu mi-a cusut buza de sus 🥴 şi îi mulţumesc muuult pentru promptitudine. @clinică.zetta. Oftica mare e, că am căzut aşa simplu în faţa casei după 3 luni în care am făcut acrobaţii şi nebunii pe gheaţă la @dancingoniceromania 😂. În concluzie, câteodată nu sunt chiar wonderwoman, mai şi cad (la propriu şi la figurat), dar mă ridic şi merg la physician, sau îmi solar grupul de suport (psihic) 😄 şi îmi revin prompt, îmi iau pelerina şi zbor iar🦸‍♀️. Noroc că am filmări la @tecunoscdeundeva.oficial săptămâna viitoare şi până atunci îmi trece 📺🙏🤗 V-am povestit păţania că mi se pare humorous🤪. Stay secure & take care when skateing ⛸🛼 Love you all ❤️. PS. Ella şi Clară merg mai bine ca mine pe function, ele nu cad ca mine 😂✨🤩”, a mai adăugat cântăreaţă Andreea Bălan.

Vă aducem aminte că una dintre cele mai apreciate artiste din România, Andreea Bălan, a făcut furori în ipostaze nud. Frumoasa cântăreață se mândrește cu un fizic de invidiat, iar aparițiile sale răvășitoare sunt de fiecare dată remarcate. Nu a ezitat să își afișeze formele fără cusur în ținute provocatoare, spre încântarea tuturor.

,,În fiecare an, „Playboy” România îmi propune să pozez goală, iar eu îi refuz elegant, pentru că banii nu sunt pentru mine o motivaţie de a poza goală. (…) Eu pozez attractive pentru cariera mea şi pentru a-mi promova proiectele, dar în niciun caz de dragul unei reviste pentru bărbaţi nu voi poza goală”, a declarat vedeta.

Din nefericire, Andreea Bălan a ajuns de urgenţă la spital, dar totul s-a rezolvat cu ajutorul medicilor.

Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.