Entertainment

Andreea Marin și iubitul, apariție rară în public. «Zâna», spectaculoasă într-o rochie albă


Joi, 17 martie, a fost o zi importantă pentru Andreea Marin (47 de ani) Vedeta și-a lansat cartea “Nu există nu se poate!”, într-un cadru elegant, înconjurată de oamenii care o apreciază. Nu au lipsit nici cele mai dragi ființe din viața ei, iubitul Adrian Brâncoveanu și fiica Violeta.

article img

Andreea Marin

Andreea Marin a fost gazda propriului eveniment, pe care l-a organizat la ea acasă, în Pipera, în spațiul special amenajat pentru astfel de ocazii. A fost mereu zâmbitoare, a primit cu încântare felicitările invitaților și a explicat că încasările obținute în urma vânzărilor cărții au o destinație umanitară și merg înspre Fundația Prețuiește Viața.

Andreea a radiat și pentru că l-a avut alături pe iubitul ei, fostul consul Adrian Brâncoveanu, dar și pe fiica ei, Violeta. Nu este pentru prima dată când cei doi îndrăgostiți apar în public, însă ieșirile lor mondene sunt extrem de rare și tocmai de aceea toată lumea e cu ochii pe ei.

Andreea Marin a atras toate privirile în rochia albă

Andreea a atras însă mai multe priviri și datorită ținutei, o rochie spectaculoasă, complet albă, cambrată și cu mâne bufante, accesorizate cu pene. Pe Andreea Marin și pe Adrian Brâncoveanu îi despart 11 ani, însă diferența de vârstă nu a contat, iar relația lor, care durează din mai 2017, este mai solidă ca oricând. 

“Sunt 84 de interviuri și 41 sunt în acest volum. Celălalt volum va fi lansat în toamnă. Am învățat de la tata, el mereu îmi spunea nu există nu se poate! Mai ales atunci când mi-era greu. Momentul când a murit mama mea a fost cel mai greu din viața mea. Atunci mi s-a prăbușit lumea și l-am renegat pe Dumnezeu”, a declarat Andreea, pentru Click!, la lansare.

stanga
dreapta

Ce spune Andreea Marin despre carte

Emoționată, Andreea Marin a spus povestea cărții pe care a lansat-o și a anunțat că va urma și al doilea volum, în toamnă. 

Am pus o parte din inima mea, dar și file din povestea vieții mele în acest volum, cu speranța că experiențele pe care le-am trăit vă vor fi de folos, prin pilda lor. Volumul 1 al cărții conține și 41 de mărturii impresionante ale personalităților ce s-au aflat odinioară în fața microfonului meu, în interviurile “Nu există nu se poate!”, doar jumătate dintre acestea se află în volumul 1, iar încă pe atâtea vor putea fi descoperite în toamnă, în cel de-al doilea volum.

Nu am putut alege, toate sunt valoroase și prețuiesc fiecare om care s-a deschis cu încredere în fața mea, așa că am lăsat hazardul să aleagă pentru mine cine sunt cei ce intră în primul volum, precum și cei pe care îi veți descoperi în paginile ce vor ajunge în mâinile voastre în preajma zilei de Sfântul Andrei“, a declarat vedeta.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.