Sports

Anunțul făcut de Mihai Rotaru! Cine va sta pe banca Universității Craiova în sezonul viitor

SPORT.RO

Data publicarii: Joi 28 Aprilie 2022, 19:02

Data actualizarii: Joi 28 Aprilie 2022, 19:07


Chiar dacă nu vor reuși să câștige trofeul în această ediție a Ligii 1, oltenii știu pe mâna cui vor merge în noul sezon.


Laurențiu Reghecampf, pe banca Universitățiii și în sezonul viitor


Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a anunțat că Laurențiu Reghecampf va continua pe banca trupei din Bănie și că nu s-a pus niciodată problema să-l schimbe în ciuda zvonurilor apărute în presă.


„Dacă nu a plecat după seria neagră (n.r. – trei puncte în șapte meciuri), de ce ar pleca acum?


Nu a fost absolut nimic adevarat (n.r. – despre posibilitatea ca Mirel Rădoi să preia bancă Universității în sezonul viitor), nu am avut nicio discuție cu niciun antrenor.


Nu s-a pus problema nicio secundă, s-a mers pe mâna lui (n.r. – Reghecampf) și am zis că el trebuie să își vadă de treabă, trebuie să ne adunăm cu toții.


Putem să o punem pe seama ghinionului, nu a fost exclusiv vina jucătorilor sau a antrenorilor pentru că a fost, într-adevăr, o perioadă ghinionistă pentru noi”, a spus Mihai Rotaru la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.


Universitatea Craiova joacă etapa viitoare pe teren propriu, în compania rivalilor de la FC Voluntari. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 20:00.Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.