Sports

”Au un potențial foarte bun!”

  • UCL: Real Madrid – Chelsea, marți, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Bayern Munchen – Villareal, marți, 22:00, Digi Sport 2

Mihai Neșu a urmărit din tribune FCSB – Voluntari, iar la finalul partidei a avut și favoriți: ”Au un potențial foarte bun!”

Mihai Neșu a urmărit partida dintre FCSB și FC Voluntari, iar la finalul meciului, fostul jucător al roș-albaștrilor a avut și câțiva jucători pe care i-a remarcat. Neșu a avut cuvinte de laudă la adresa lui Octavian Popescu, Darius Olaru și Ștefan Târnovanu.

Galerie Foto

Neșu a povestit că a fost primit foarte bine în vestiarul roș-albaștrilor, deși jucătorii îl știau doar din amintiri. Totuși, fostul fundaș de la FCSB s-a bucurat de revederea cu Pintilii, Marius Popa, Bănel Nicoliță și Mihai Stoica.

M-au primit bine băieții. Mă știam cu Pintilii și cu Marius Popa. Ei mă știau așa din amintiri. M-au primit bine, m-am bucurat să intru din nou în vestiar. M-am bucurat că au avut un rezultat bun și e o atmosferă bună înaintea și la finalul meciului.

Îmi place că echipa e tânără și are un potențial bun pentru viitor. Tavi Popescu se remarcă mai mult decât ceilalți. Are o vârstă mică și face lucruri foarte bune. Olaru se remarcă și el la fiecare meci prin dăruire, prin realizări. Îmi place și portarul (n.purple. Ștefan Târnovanu).

M-am bucurat să mă revăd cu prietenii mei și cu suporterii. M-am revăzut și cu Bănel Nicoliță. Drumul nu a fost greu, dar a fost un accident și am fost blocați vreo două ore. Mă gândesc că domnul Gigi Becali stă mai liniștit în perioada postului. Am vorbit cu nea Gigi în urmă cu ceva timp, când mi-a dăruit mașina nouă”, a transmis Mihai Neșu la finalul meciului.

Mihai Neșu, invitat de onoare la FCSB – FC Voluntari! Fostul jucător al roș-albaștrilor, în premieră pe Arena Națională

Mihăiță Neșu (38 de ani) s-a revăzut cu Mihai Pintilii, dar și cu alți cunoscuți din perioada când evolua în tricoul roș-albastru.

Mihăiță Neșu a ținut cu orice preț să viziteze Arena Națională, astfel că fost invitat de cei de la FCSB să urmărească duelul cu FC Voluntari.  

Neșu, care a evoluat la FCSB în perioada 2001-2008, a mers în vestiarul roș-albaștrilor și le-a urat mult succes înaintea duelului cu FC Voluntari.

Am venit direct de pe drum. Vin de la Oradea. Am întârziat două ore. E prima oară aici, nu am mai fost pe Arena Națională. Am venit direct la meci ca să nu îl pierd. Am vrut să vin neapărat să mă întâlnesc cu Meme, cu Cătălin, cu băieții pe care îi mai știu din foștii colegi.

Sunt bucuros și nerăbdător să mai văd și eu un meci. Nici la televizor nu am mai văzut. Îmi period dor să mă întâlnesc cu prietenii mei. Am adus și urnele de la fundație. Mai strângem bani pentru proiectul nostru. S-au scumpit materialele de constructie, bugetul inițial a fost dat peste cap și trebuie să mai strangem vreo 1,8 milioane de euro”, a declarat Mihăiță Neșu.

Etichete: mihai nesu , ianis stoica , stefan tarnovanu , tavi popescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.