Politics

Aurul s-a prăbușit la bursă după zvonul că Patriarhul Daniel ar fi grav bolnav


Undă puternică de șoc pe bursele mondiale după zvonurile tot mai dese care spun că Patriarhul Daniel ar fi grav bolnav. Cea mai afectată a fost, așa cum period de așteptat, cotația aurului, care a pierdut mai bine de 12 puncte procentuale. Nici dolarul nu a reacționat prea bine, moneda americană pierzând aproape 8%.

„Așa cum nu ți-l poți imagina pe Patriarhul Daniel fără aur, e greu să te gândești la aur fără să ai în vedere starea de sănătate a Patriarhului Daniel“, a explicat reputatul analist financiar Pierre de Cebal. „Patriarhul Daniel și aurul sunt ca două fațete ale aceleiași monede. Dacă Patriarhul Daniel suferă, atunci și aurul suferă. Și invers, dacă aurul suferă, și Patriarhul suferă.“

Analiștii speră ca Patriarhul Daniel să vândă măcar o parte din tonele de aur pe care le deține, pentru că asta ar ajuta mult la stabilizarea cotației aurului. „Sau măcar să mai dea, cum a mai făcut-o de atâtea ori, o think about cu el în sala de forță împingând aurul la piept, ca să vadă lumea că se simte bine și nu e deloc bolnav“, sunt de părere analiștii financiari.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/storeSource hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.