Business

Avarie la reteaua de termoficare din centrul Capitalei. Mii de oameni au ramas in frigO avarie s-a produs în noaptea de miercuri spre joi, 17 martie, la reţeaua de termoficare în zona Unirii, iar angajaţii Termoenergetica intervin joi dimineață pentru a scoate apa din galeria subterană cu ajutorul motopompelor.

Directorul general al Companiei Termoenergetica Bucureşti, Claudiu Creţu, a precizat că deocamdată nu se cunoaşte amploarea avariei.

“În acest moment, echipa de intervenţie scoate apa din galerie. După câteva ore, când se va reuşi eliberarea galeriei, ne putem da seama de amploarea avariei. Noi sperăm până diseară să putem remedia”, a precizat Claudiu Creţu.

Potrivit aplicaţiei Termoalert, în prezent:

– pentru 94% dintre imobilele din Capitală, sistemul de termoficare funcţionează normal;

– pentru 3% funcţionarea este deficitară (2,33% din punct de vedere al căldurii, iar 0,68% se confruntă cu deficienţe atât în ce priveşte căldura, cât şi apa caldă);

– pentru 3,1% funcţionarea este oprită (0,30% fără apă caldă, 0,15% fără căldură, iar 2,69% fără apă caldă şi căldură).

În Sectorul 1 sunt afectate 269 de blocuri, în Sectorul 2 – 102 blocuri, în Sectorul 3 – 28 de blocuri, în Sectorul 4 – 65 de blocuri, în Sectorul 5 – 32 de blocuri, în Sectorul 6 – 110 blocuri.

Lista completă a blocurilor fără căldură poate fi gasită pe site-ul Companiei Termoenergetica. …citeste mai departe despre “Avarie la reţeaua de termoficare din centrul Capitalei. Mii de oameni au rămas în frig” pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.