Politics

Avertizare hidrologică: COD GALBEN de INUNDAȚII pentru Alba și alte județe până marți, la ora 24:00. Zonele vizate


Unirea Alba Iulia primește bani de la primărie, în urma Bugetării participative: Achiziția publică, lansată de instituție

Municipiul Alba lulia a lansat o achiziţie directă a serviciilor sportive ca urmare a votului cetăţenilor în cadrul celei de-a doua ediţii a Bugetării Participative.

AFC Unirea 1924 Alba Iulia este clubul fanion al judeţului Alba, cel mai titrat şi cel mai iubit membership de fotbal din judeţ. Cu o istorie datând din 1924, echipa de fotbal a format de-a lungul timpului generaţii întregi de fotbalişti care au adus glorie culorilor alb-negru.

Elit - Gustul Desăvârșit

Perioada desfăşurării evenimentului:

Sezonul competiţional 2021-2022 a început în 27 august 2021 şi se va încheia în 28 mai 2022, în complete un număr de 14 meciuri pe stadionul Cetate şi 14 meciuri în deplasare.

Locul de desfăşurare al evenimentului: Stadionul Cetate, o dată la 2 săptămâni şi stadioanele competitoarelor din serie, o dată la 2 săptămâni

Valoarea estimată pentru servicii sportive este de 29.038 de lei.

Condiții minime din punct de vedere calitativ

Pentru meciurile desfăşurate pe Stadionul Cetate:

Observator arbitrii + Observator de joc – FRF stabileşte obligativitatea prezenţei celor doi observatori la fiecare meci şi stabileşte şi tariful commonplace care trebuie achitat acestora de echipa gazdă.

Arbitru centru – FRF prin Comisia de Arbitri deleagă un anumit arbitru de centru şi stabileşte şi tariful commonplace care trebuie achitat acestuia de echipa gazdă.

Arbitru de tuşă – FRF prin Comisia de Arbitri deleagă 2 arbitrii de tuşă şi stabileşte şi tariful commonplace care trebuie achitat acestora de echipa gazdă.

Ambulanţă cu echipaj medical – Regulamentele organizării competiţiei stabilite de FRF precizează necesitatea prezenţei la fiecare meci a unei ambulanţe echipate complet din punct de vedere sanitar în vederea acordării de prim ajutor în caz de urgenţă medicală.

Medic – Regulamentul de organizare a activităţii fotbalistice (ROAF) precizează necesitatea prezenţei a 2 medici la meciurile din liga a IlI-a

Masă jucători – Masa din ziua meciului, de tip meniu de restaurant, înainte cu minimal 4 ore de începerea meciului, conţine supă de legume/supă cremă, grătar pui/peşte/vită, salată verde/varză/crudităţi, apă plată

Medicaţie sportivă (Vitamine, Minerale, unguente) – Complex de Vitamine+ minerale; susţinătoare de efort; unguente antiinflamatoare şi încălzitoare; faşe elastice de unică folosinţă, cotieră, genuncheră; tonotil; advanced cu magneziu.

Pentru meciurile din deplasare:

Transport – Transport dus întors în localităţile Turda, Reghin cu microbuz de 20 de persoane

Masă jucători – Masa din ziua meciului, de tip meniu de restaurant, înainte cu minimal 4 ore de începerea meciului, conţine supă de legume/supă cremă, grătar pui/peşte/vită, salată verde/varză/crudităţi, apă plată

Medicaţie sportivă (Vitamine, Minerale) – Complex de Vitamine+ minerale; susţinătoare de efort; unguente antiinflamatoare şi încălzitoare; faşe elastice de unica folosinţă, cotieră, genuncheră; tonotil; advanced cu magneziu.

Hrană zilnică jucători: Meniu de tip meniul zilei, catering pentru jucătorii din alte localităţi cazaţi la stadion

Specificații tehnice:
A. Pentru meciurile desfăşurate pe Stadionul Cetate:

– Observator arbitrii -2 buc x 3 meciuri
– Arbitru centru -3 meciuri
– Arbitru de margine -2 buc x 3 meciuri
– Ambulanţă cu echipaj medical -3 meciuri
– Medic -2 buc x 3 meciuri
– Masă jucători -23 buc x 3 meciuri
– Medicaţie sportivă (Vitamine, Minerale)

B. Pentru meciurile din deplasare:

– Transport – 640 km
– Masă jucători -23 buc x 2 meciuri
– Medicaţie sportivă (Vitamine, Minerale)

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRISource hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.