Sports

Bătaie generală la finala Cupei Greciei dintre PAOK și Panathinaikos! Un fotbalist a fost lovit cu o piatră, iar meciul a fost oprit

Bătaie generală la finala Cupei Greciei dintre PAOK, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, și Panathinaikos.

Cele două formații din Grecia care s-au calificat în finala Cupei s-au întâlnit la Atena, pe „Olympic Stadium of Athens Spiros Louis”, iar partida nu a fost lipsită de incidente sângeroase.

Startul partidei din finala Cupei Greciei a fost amânată timp de 32 de minute din cauza incidentelor care au avut loc în tribune între suporterii lui PAOK și ai lui Panathinaikos.

Bătaie generală la finala dintre PAOK și Panathinaikos

Asta nu e tot! Arbitrul a fost nevoit să oprească meciul în minutul 33. Deranjați de faptul că Aitor Cantalapiedra a deschis scorul din penalty și s-a bucurat chiar în fața peluzei lui PAOK, ultrașii echipei lui Răzvan Lucescu au aruncat cu mai multe obieecte în teren, iar spaniolul a fost lovit în braț.

Acela a fost momentul în care arbitrul spaniol Antonio Mateu Lahoz a decis să trimită cele două echipe la vestiare pentru a-i proteja pe jucători.

Un alt moment plin de tensiune a avut loc în momentul în care ultrașii lui Panathinaikos au găsit un spațiu pentru a se îndrepta către suporterii lui PAOK, doar că forțele de ordine au reacționat și a început un adevărat haos. Jandarmii au folosit gaze lacrimogene, în timp ce ultrașii lui Panathinaikos au aprins sute de torțe și fumigene.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.