News

Breaking News: Vladimir Putin a trimis armata în Ucraina. O operaţiune militară specială în regiunea Donbas din Ucraina. Explozii puternice în mai multe regiuni

Rusia a început asaltul asupra Ucrainei. Preşedintele rus Vldimir Putin a anunţat, joi dimineaţă, o operaţiune militară specială în regiunea ucraineană Donbas. Conform primelor informații, explozii puternice s-au auzit în apropierea capitalei, Kiev şi în Harkov.

Vladimir Putin a anunţat, într-o intervenţie la televiziunea de stat, acţiunile militare din Donbas. El a cerut forţelor militare ucrainene să depună armele şi să plece acasă, potrivit agenţiilor de stat RIA-Novosti şi TASS.

Vladimir Putin a avertizat că toată responsabilitatea pentru o eventuală vărsare de sânge va reveni conştiinţei Guvernului Ucrinean, declarându-se covins că trupele ruseşti îşi vor face datoria.

Vladimir Putin a precizat că obiectivul Rusiei nu este să ocupe Ucraina.

„Republicile populare din Donbass au cerut ajutorul Rusiei. Ca urmare, am decis să iniţiem o operaţiune militară specială. Obiectivul este de a proteja oamenii care de opt ani sunt ţinta abuzurilor şi genocidului din partea regimului de la Kiev şi, pentru ca aceasta să înceteze, vom acţiona pentru a demilitariza şi denazifica Ucraina şi îi vorm aduce în faţa justiţiei pe cei care care au comis numeroase crime sângeroase împotriva oamenilor paşnici”, a declarat Putin, conform TASS.

 Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.