Entertainment

Ce a făcut Gina Lincan, după ce a aflat că nu poate avea copii: „De la un tratament pe care…” / FOTO  • Din ce motiv nu poate rămâne Gina Lincan însărcinată
  • Ce a mărturisit vedeta

Gina Lincan, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din țara noastră, și-a dorit foarte mult să aibă un copil. Din păcate, vedeta nu și-a putut realiza visul, în ciuda încercărilor.

Ce a făcut Gina Lincan, după ce a aflat că nu poate avea copii

În exclusivitate pentru emisiunea Star News, difuzată pe Antena Stars, Gina Lincan a mărturisit că și-a dorit mereu un copil și a mers chiar și la Zidul Plângeri pentru a se ruga. Chiar dacă își scrisese un bilețel pentru a se ruga, vedeta a lăsat totul pe mâinile lui Dumnezeu.

„Știi că nu am copii și mi-am dorit nu mult, foarte mult un copil. Se spune, când ajungi la Zidul Plângerii, că să îți pui tu o dorință că se îmdeplinește. Eu din autobuz, când am plecat spre Mormântul Sfânt, mi-am scris un bilețel. Când am ajuns acolo nu mi-am mai pus niciun bilet și nu am spus decât atât „Doamne, facă-se voia ta. Dacă îmi este dat de la Tine să am un copil bine, dacă nu poate o să-mi fie mai rău sau poate Tu știi”, a mărturisit Gina Lincan, în cadrul emisiunii Star News.

Din ce motiv nu poate rămâne vedeta însărcinată

Vedeta a dezvăluit că din cauza unui tratament pe care l-a făcut în tinerețe nu a putut rămâne însărcinată. Medicul nu a avertizat-o pe Gina Lincan că poate rămâne sterilă, dar nici care sunt contraindicațiile acestuia.

„Am făcut foarte multe tratamente. Nu mai știu numărul nici la bani, nici la doctori, cât am încercat să pot să am un copil, dar să zic așa de la un tratament pe care l-am făcut în tinerețe și nu știam la vremea aia, doctorul respectiv nu mi-a spus ce contraindicații are acest tratament, pentru că devii steril. Am aflat foarte târziu și, bineînțeles, nu doar asta a fost cauza, am căpătat o enendometrioza. La vremea aia nu se știa cu ce se mănâncă boala asta”, a adăugat vedeta.

Gina Lincan a mărturisit că nu doar tratamentul respectiv a fost principala cauză, ci și faptul că a contactat o enendometrioză. Din păcate, la acea vreme nu prea se știau multe despre această boală.

Citește și: Gina Lincan, mărturisiri emoționante despre vizita la Ierusalim. Ce a trăit artista în Țara Sfântă: „Plângeam cum am plâns la moartea tatălui meu” / VIDEO

Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.