Sports

Ce a putut să declare celebrul Mark Clattenburg despre Istvan Kovacs

Istvan Kovacs, arbitrul român în vârstă de 37 de ani, se bucură de apreciere la nivel internațional, după prestația din meciul Manchester City – Real Madrid.

Partida dintre Manchester City și Real Madrid s-a disputat marți seară, în cadrul turului semifinalelor Ligii Campionilor, pe Stadionul Etihad, iar englezii s-au impus cu scorul de 4-3. Pentru Manchester City au marcat De Bruyne (min. 2), Jesus, (min. 11), Foden (min. 53) și Silva (min. 74). Real Madrid a punctat prin Benzema (min. 33 și min. 81) și Vinicius (min. 55).

Ce a putut să declare celebrul Mark Clattenburg despre Istvan Kovacs, după Manchester City – Real Madrid

Mark Clattenburg, celebrul englez care a arbitrat finala Campionatului European din 2016, a vorbit la superlativ despre Istvan Kovacs, în particular pentru momentul în care a lăsat avantaj pentru Manchester City și Bernardo Silva a înscris în poarta madrilenilor.

„Aceasta a fost o dovadă de arbitraj extraordinar din partea lui Istvan Kovacs. Zinchenko a fost împiedicat clar și ar fi fost atât de ușor pentru Kovacs să dea lovitură liberă. Dar a așteptat și acțiunea s-a încheiat cu golul excellent al lui Bernardo Silva.

Pregătirea fizică a lui Kovacs și luarea deciziilor au fost cele mai bune pe care le-am văzut la un arbitru de multă vreme”, a spus Mark Clattenburg, potrivit Daily Mail.Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.