Politics

Ce au înţeles autorităţile din joaca unei ursoaice cu un cauciuc?


”Un domn a postat pe grupul Protecţia Animalelor Suceava pozele cu ursoaica cu cauciucul pe ea şi toată lumea s-a impacientat că, vai, ce chinuite animale sunt la Zoo Rădăuţi. Nu înţeleg de ce nu a venit să-i explic şi, vă întreb, nu trebuia să-i dau cauciucul să se joace că <Nu dă bine în fotografii>??? Chiar nu-i înţeleg pe cei ce împroaşcă cu noroi doar să se afle în seamă!!!”, a explicat administratorul Grădinii Zoologice Rădăuţi, Angelica Olenici, care s-a zbătut să-i lămurească pe membrii grupului Protecţia Animalelor Suceava că imaginea postată de acel vizitator a fost interpretată greşit şi că ursul doar se juca, aşa cum a făcut-o în nenumărate rânduri, cauciucul fiind jucăria lui favorită. 

Reacţiile sucevenilor şi urmăritorilor Grădinii Zoologice din Rădăuţi nu au întârziat să apară, astfel că au fost scrise sute de mesaje de apreciere şi susţinere faţă de administrator şi angajaţii care îngrijesc animalele. În cursul zilei de marţi, 26 aprilie, un sucevean a postat pe grupul Protecţia Animalelor Suceava câteva imagini în care apare ursoaica Bela, de la Grădina Zoologică Rădăuţi, cu un cauciuc în jurul trunchiului, însoţite de comentariul ”Puţine cuvinte… Grădina Zoo Rădăuţi”.

Comentariile au curs cu zecile, iar iubitorii de animale de pe acel grup au reproşat ”condiţiile de chin” în care ar fi ţinute animalele în parcul zoo şi neglijenţa angajaţilor care au lăsat cauciucul în ţarc. ”Un domn, Alexandru George, a postat pe grupul Protecţia Animalelor Suceava pozele cu ursoaica cu cauciucul pe ea şi toată lumea s-a impacientat că, vai, ce chinuite animale sunt la Zoo Rădăuţi. Fiindcă sunt acasă, mi-am permis să intru în pozele făcute de vizitatori, să demonstrez că nu sunt chinuite, ci doar se joacă. Nu înţeleg de ce nu a venit să-i explic şi, vă întreb, nu trebuia să-i dau cauciucul să se joace că <Nu dă bine în fotografii>???

Chiar nu-i înţeleg pe cei ce împroaşcă cu noroi doar să se afle în seamă!!! Rog toţi vizitatorii care au văzut ursoaica fără cauciuc să intre pe pagina Protecţia Animalelor Sv să confirme cele spuse de mine. Mulţumesc!!!”, a explicat administratorul Grădinii Zoologice Rădăuţi, Angelica Olenici, care s-a zbătut să-i lămurească pe membrii grupului Protecţia Animalelor Suceava că imaginea postată de acel vizitator a fost interpretată greşit şi că ursul doar se juca, aşa cum a făcut-o în nenumărate rânduri, cauciucul fiind jucăria lui favorită.

Femeia a fugit într-un suflet la grădina zoologică, unde a ajuns în jurul orei 18:00 şi a filmat ursoaica teafără şi nevătămată, dar şi cauciucul-jucărie, care period abandonat prin ţarc, apoi a postat video-ul pentru a linişti zecile de comentatori care aruncau efectiv cu noroi în toţi angajaţii parcului, ba mai mult, în bucovineni. Reacţiile sucevenilor şi urmăritorilor grădinii zoologice din Rădăuţi nu au întârziat să apară, astfel că au fost scrise sute de mesaje de apreciere şi susţinere faţă de administrator şi angajaţii care îngrijesc animalele. De cealaltă parte, s-au adunat şi comentariile celor care blamau atitudinea individului care a stârnit tevatura on-line, fie din rea-voinţă, fie neintenţionat, deoarece a interpretat greşit joaca animalului sălbatic.

Citiţi materialul integral pe obiectivdesuceava.ro

Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.