Business

Ce au remarcat americanii la Putin, după întâlnirea președintelui cu rușii medaliați cu aur la JO de iarnă



În cazul președintele Rusiei, care, în 24 februarie, a ordonat startul unui război în Ucraina, au existat în ultima perioadă suspiciuni că s-ar confrunta cu probleme importante de sănătate, iar ultima apariția nu a făcut decât să le întărească.

Americanii de la New York Post au remarcat că Vladimir Putin a apărut din nou cu fața și cu gâtul umflate la întâlnirea cu rușii campioni olimpici la Beijing, ceea ce ar reprezenta un mare semnal de alarmă în privința stării de sănătate a președintelui de la Kremlin.

Putin a creat un nou sistem de informații – Poseidon! Se spune că va lupta împotriva corupției

 

Putin a apărut din nou umflat în timpul ceremoniei de premiere a olimpicilor ruși”, au titrat americanii.

Continuă întrebările în privința stării de sănătate a lui Vladimir Putin, care ar fi într-o permanentă degradare, după ce a apărut cu fața umflată la o ceremonie de premiere a campionilor olimpici ai Rusiei de la Beijing”, au scris americanii.

Vladimir Putin, dialog cu Kamila Valieva

Unul dintre sportivii prezenți la Kremlin a fost patinatoarea Kamila Valieva, în vârstă de 16 ani, care a făcut parte din echipa Comitetului Olimpic Rus care a cucerit medalia de aur la Beijing, însă a fost ulterior testată pozitiv la o substanță interzisă, ceea ce a dus la anularea ceremoniei de acordare a premiilor.

Vladimir Putin a ținut să o încurajeze pe tânăra sportivă: ”Cel mai essential este să nu dai atenţie comentariilor apărute. Eşti o fată foarte tânără, la o asemenea vârstă este greu să suporţi un astfel de val de critici, astfel de atacuri”, iar Kamila Valieva i-a răspuns: ”Totul a trecut deja”.



Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.