Sports

„Cel mai frumos stadion? Wanda Na…” :D

Articol de GSP – Publicat joi, 17 martie 2022, 18:55 / Actualizat joi, 17 martie 2022 18:55

Sergio Aguero s-a retras din fotbal din cauza unor probleme cardiace, dar continuă să rămână în contact cu microbiștii pe contul său de Twitch. 

Într-o transmisiune live, „Kun” Aguero a fost întrebat ce stadion i se pare cel mai tare. El a vrut să spună Wanda Metropolitano, dar a început să spună numele soției lui Mauro Icardi, Wanda Nara 😀

„Care e cel mai frumos stadion din lume? Nu știu… Wanda, nu? Așa se zice, că Wanda Na…”, a spus fostul atacant, după care a făcut o pauză lungă, izbucnind în râs și înroșindu-se la față.

@clipstwiitch El wanda nara #kun ♬ sonido original – Clips Twitch

Contul Wandei Nara a fost spart! Ce fotbalist cunoscut îi scria în privat: „M-am îndrăgostit!”

Ieri, contul de Instagram al fotomodelului Wanda Nara (35 de ani), soția lui Mauro Icardi (29), atacantul lui PSG, a fost spart pentru câteva ore.


Înainte ca Wanda să-și recupereze contul cu peste 10 milioane de urmăritori, au fost publicate de către hackeri inclusiv mesaje primite în privat de Wanda de la un fotbalist al celor de la River Plate, Esequiel Barco.

Contul Wandei Nara de Instagram, spart de hackeri

Printre altele, jucătorul lui River o complimenta fără să fie intimidat de faptul că aceasta este căsătorită: „Nu poți fi atât de perfectă! Ești incredibil de frumoasă! M-am îndrăgostit 😍”.

Englezii au dezvăluit marele secret al lui Roman Abramovich: are iubită ucraineană, cu 30 de ani mai tânără

RELAȚIE

Englezii au dezvăluit marele secret al lui Roman Abramovich: are iubită ucraineană, cu 30 de ani mai tânără

De asemenea, cei care i-au spart contul Wandei au oferit și câteva „sfaturi” femeilor pentru a se lipi de iubiți arătoși, dar și cu bani: „Nu te dărui, nu manifesta disperare pentru bani, fii specială și diferită”.

În mai multe comentarii publicate de hackerii care s-au dat drept partenera lui Icardi, era atacată și Maria Eugenia „China” Suarez (29 de ani), actriță, cântăreață, fotomodel din Argentina, o presupusă amantă din trecut a atacantului: „La Paris s-a dezbrăcat și s-a dus singură acasă. Știe doar să se culce cu bărbați căsătoriți. Mauro nu este prost, de aceea a lăsat-o în pace”.


Wanda și-a recuperat în cele din urmă contul și a șters toate mesajele și fotografiile publicate de hackeri. Recent, și contul de Twitter al argentiniancei a căzut pradă hackerilor.

Vezi și:

De ce nu vrea Shakira să se mărite cu Pique: „Mă sperie!”

Barcelona

De ce nu vrea Shakira să se mărite cu Pique: „Mă sperie!”


Prima decizie majoră luată de fiica de 18 ani a unui „Balon de Aur”: „Nu trăiesc din banii lui tati”

METROSPORT

Prima decizie majoră luată de fiica de 18 ani a unui „Balon de Aur”: „Nu trăiesc din banii lui tati”


Playtech: Motivul pentru care Vladimir Putin NU poate fi ASASINAT de nimeni. Ce au în dotare gărzile de corp ale „Țarului de la Kremlin”

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.