Entertainment

„Cel mai periculos om din România! Dacă ar fi pe vremea rușilor, ar trebui să fie trimis la munca de jos. Oricum, o să-l dea afară…”Publicistul Ion Cristoiu a fost invitatul lui Marius Tucă într-o ediție specială, transmisă dwell de Gândul. Acesta a vorbit despre Florin Cîțu pe care susține că îl consideră cel mai periculos om din România. În plus, previzunile lui Ion Cristoiu în ceea ce-l privește pe Cîțu, nu sunt deloc optimiste. 

„I.Cristoiu: Cîțu, dacă ar fi pe vremea rușilor, ar trebui să fie trimis la munca de jos. El este un pericol actual pentru umorul românesc. Așa ceva nu am mai pomenit. Cel mai periculos om din România pentru că nu are minimă glagorie este omul ăsta. Oricum, o să-l dea afară de la Senat. Și, doi, prevăd acuma toată povestea cu vaccinul va fi preluată de el.

M. Tucă: Cu cele aproape 100 de milioane de vaccinuri. Povestea profesorul Rafila că avem de plătit 900 de milioane de euro

I.Cristoiu: Da, el va fi… Dar el și atunci se va duce în vizită în Ucraina!”

Cîțu, în vizită în Ucraina

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, a făcut, miercuri, o vizită în Ucraina, unde s-a deplasat la Hostomel şi Irpin. Şeful Senatului a susţinut un discurs în cadrul Congresului autorităţilor locale şi regionale, prezidat de Volodimir Zelenski.

„O onoare să mă aflu în Ucraina, astăzi, la invitaţia omologului meu, preşedintele Radei Supreme a Ucrainei, Ruslan Stefanciuk, împreună cu preşedintele Consiliului Naţional al Adunării Naţionale Federale a Confederaţiei Elveţiene, Irène Kälin, şi preşedintele Adunării Republicii Macedonia de Nord, Talat Xhaferi”, a scris Florin Cîţu pe Facebook.

El apare în fotografii alături de Volodimir Zelenski și alături de Ruslan Stefanciuk, președintele Radei Supreme a Ucrainei.

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe gândul.romiscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.