Sports

CFR riscă să piardă lupta pentru titlu cu FCSB. „Petrescu n-are o explicație!”

Lucian Goian crede că CFR Cluj riscă să piardă lupta pentru titlu cu FCSB și a explicat de ce a ajuns la această concluzie.

CFR Cluj se află la două puncte în fața celor de la FCSSB, după ce formația roș-albastră a câștigat partida directă din Gruia, scor 0-1, dar Lucian Goian crede că ardelenii ar putea să rateze câștigarea celui de-al 5-lea titlu consecutiv.

Fostul fundaș din Liga 1 a comparat echipa actuală din Gruia cu cea din anii anteriori și a ajuns la concluzia că „nici Dan Petrescu nu are o explicație pentru ce s-a întâmplat”.

CFR Cluj riscă să piardă lupta pentru titlu cu FCSB

Totodată, Lucian Goian crede că „se poate răsturna situația” în etapa a 7-a, iar Universitatea Craiova poate să intre și ea în lupta pentru titlu cu șanse reale.

„Nimeni nu poate să parieze în acest second dacă CFR, Craiova sau FCSB vor fi campioane. În etapa următoare se poate răsturna situația, poate să intre Craiova cu șanse reale. Dacă se păstra acea diferență între CFR și FCSB, se termina campionatul mult prea devreme și nu mai period atât de palpitant. Sper să se joace până în ultima etapă.

Cred că nici Dan Petrescu nu are o explicație pentru ce s-a întâmplat. Astfel de momente apar în viața unei echipe. CFR a avut perioade foarte bune, mie nu mi-a plăcut cum a arătat jocul lor în ultimele două etape. S-au înmulțumit punctele pierdute la ultimele faze de CFR. Când erau în avantaj, în anii trecuți, foarte greu primeau gol”, a spus Lucian Goian, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Cu patru etape înainte de finalul sezonului 2021 – 2022, CFR Cluj se află pe primul loc în clasamentul play-off-ului Ligii 1, cu 48 de puncte, în timp ce vicecampioana României este pe doi, cu 46 de puncte.

Programul celor două rivale din Liga 1:

FCSB

  • Etapa 7: FCSB – FC Argeș
  • Etapa 8: Universitatea Craiova – FCSB
  • Etapa 9: FC Voluntari – FCSB
  • Etapa 10: FCSB – CFR Cluj

CFR Cluj

  • Etapa 7: CFR Cluj – Farul Constanța
  • Etapa 8: FC Argeș – CFR Cluj
  • Etapa 9: FCSB – Universitatea Craiova
  • Etapa 10: FCSB – CFR ClujSource hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.