Sports

Cine este „Tata Nițu”, omul care o ajută cu bani pe Dinamo

Florin Prunea (53 de ani) a vorbit despre „Tata Nițu”, omul care o ajută pe Dinamo să trăiască în această perioadă extrem de complicată.

Așa cum ProSport v-a informat în premieră, Gheorghe Nițu (79 de ani) este unul dintre cei care pun umărul în mod activ la redresarea lui Dinamo, cu toate că nu figurează cu nicio funcție în actele clubului. El s-a întâlnit cu administratorul particular Iuliu Mureșan și pare că cei doi se sfătuiesc atunci când trebuie luate unele decizii la nivel administrativ.

Invitat în cadrul ProSport Live, Florin Prunea a vorbit despre cel cunoscut și drept „Tata Nițu”, dinamovist cu ștate vechi.

„Tata Nițu”, finanțatorul din umbră de la Dinamo

Cel poreclit „Tata Nițu” o sprijină pe Dinamo în această perioadă, fiind dispus să scoată bani din buzunar pentru a nu-și vedea echipa favorită cum se stinge.

Invitat în platoul ProSport Live, Florin Prunea a vorbit despre bărbatul în vârstă de 79 de ani care s-a întâlnit current cu administratorul particular al grupării din Șos. Ștefan cel Mare, Iuliu Mureșan. Fostul part al Generației de Aur se bucură că există unitate în „Groapă”, dar avertizează că echipa va avea viață grea la barajul de menținere / promovare în Liga 1.

Florin Prunea spune că Iuliu Mureșan se sfătuiește cu Gheorghe Nițu atunci când vine vorba despre problemele care apar în cadrul echipei.

„Tata Nițu este unul dintre oamenii care ajută Dinamo. Este un dinamovist vechi și este de apreciat pentru acest lucru. Ține foarte mult la Dinamo! Au ieșit la masă, discută despre problemele echipei. Trebuie să fie toți împreună.

Nu mai știam nimic de Mureșan, e bine că a apărut în peisaj, bănuiesc că se duce și la echipă, discută și cu antrenorii. Barajul acesta va fi complicat”, a spus Florin Prunea în cadrul eisiunii ProSport Live.Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.