Business

Comanda on-line, de la OrtoFotoPlan.ro, actele pentru un teren sau un imobil!Atunci când vrei să pui bazele unei case pe un teren pe care îl ai sau dorești să îl cumperi, ai nevoie de o mulțime de acte. Aici nu se încadrează doar casa, ci și alte clădiri . Va fi necesar să cunoști toate detaliile despre terenul sau imobilul respectiv și nu o poți face altfel decât dintr-un anumit extras. Comandă on-line actele pentru un teren sau imobil!

Detaliile care îți arată ce ai nevoie să cunoști despre imobilul sau terenul respectiv sunt disponibile în extrasul din planul cadastral. Acesta se face pe ortofotoplan și poate fi obținut cu ușurință on-line. Vei scăpa complet de timpul pierdut și stresul de la cozile ghișeelor. Acesta va fi trimis prin poșta electronică, prin e-mailul pe care îl introduci. Află mai jos cum poți obține un extras plan cadastral pe ortofotoplan!

Online este mult mai simplu să obții o mulțime de lucruri. Evoluția tehnologiei ne-a permis să ne bucurăm de ea și de posibilitățile pe care ni le oferă. Obținerea unui extras de plan cadastral pe ortofotoplan nu face abstracție de la acest lucru, așadar poți beneficia de acest act prin intermediul online-ului. Intră pe ortofotoplan.ro și urmează pașii de pe prima pagină.

Ce este extrasul de plan cadastral și ce informații conține

Înainte de a solicita eliberarea unui act, bineînțeles trebuie să știi ce conține acesta și pentru ce ai nevoie. În cazul extrasului de plan cadastral pe ortofotoplan lucrurile sunt easy. Acesta este o reprezentare grafică a terenului sau a imobilului, cât și a vecinătăților acestuia.

Informațiile pe care le regăsești în acest act au legătură cu poziționarea și dimensiunea în sine a terenului sau a imobilului. Mai actual, extrasele de acest tip conțin imaginea aeriană a terenului, respectiv imobilului. În această think about sunt evidențiate actualizările și cuprinde detalii referitoare la dimensiunea terenului/imobilului, diferențele de nivel, dimensiunea laturilor și poziția construcțiilor vecine.

Obține extrasul speedy și eficient on-line!

Extrasul de plan cadastral se poate obține fără prea mult efort. Tot ce trebuie să faci este să intri pe site-ul ortofotoplan.ro și să introduci tipul pentru care ai nevoie (teren sau construcție). Mai apoi vei avea nevoie de numărul cărții funciare, județul, comuna/orașul sau sectorul.

Prețul acestui doc este unul repair și embody și taxa de livrare. Se va elibera prin poșta electronică, fără a plăti și alte costuri suplimentare. Documentul eliberat este unul autentic și toate datele care sunt înscrise pe acesta pot fi verificate pe site-ul oficial al celor de la ANCPI.

Pentru a plăti extrasul, trebuie să introduci câteva date despre tine, respectiv: dacă ești persoană fizică sau juridică, adresa completă, adresa de e-mail, numele tău și numărul de telefon. Va trebui să îți asumi responsabilitatea pentru corectitudinea datelor furnizate, deoarece sistemul de generare al extraselor este unul automat. Orice greșeală va fi asumată pe deplin de către consumer.

Beneficiază speedy de un extras de plan cadastral pe ortofotoplan fără să te deplasezi de acasă sau de la muncă!

Contact: contact@extrascfonline.ro

0746 548 798

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.