Entertainment

Conversația halucinantă dintre un soldat rus și mama lui. Reacția femeii, după ce fiul ei i-a dezvăluit metodele de tortură folosite în Ucraina: “M-aș fi bucurat și eu”In articol:


Direcția de Informații a Ministerului Apărării din Ucraina a interceptat o conversație telefonică halucinantă a unui militar rus cu mama sa. Pe înregistrare se aude cum soldatul îi povestește femeii metodele de tortură folosite asupra ucrainenilor, dar și ororile provocate de armata lui Putin, în plin război.

Citeste si: Rușii au atacat la câțiva kilometri de granița României! Mai multe persoane au fost rănite, iar un adolescent de 14 ani a murit

Soldat rus: “Nici măcar nu mai simt remuşcări”

Convorbirea dintre un soldat rus și mama sa  a devenit virală în presa internațională, după ce a fost publicată de Direcția de Informații a Ministerului ucrainean al Apărării.
Pe înregistrarea interceptată de autorități se aude cum militarul își mărturisește nestingherit crimele, dar și metodele de tortură folosite pe front, asupra civililor din Ucraina.

Citeste si: Încă o despărțire zguduie showbiz-ul românesc! Frumoasa artistă de la noi și iubitul ei și-au spus adio, înainte de nuntă- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: “Dacă nu te dezbraci, te ucid”. Coșmarul unei fete ucrainene de 16 ani, violată de un soldat rus

Bărbatul, identificat drept Konstantin Solovyov, enumeră, printre tacticile folosite, metoda “21 de tradafiri”, care constă în îndepărtarea pielii de pe mâini, picioare sau organele genitale ale unei persoane, asemenea petalelor de trandafiri: “Îmi place… Nu ştiu! Nici măcar nu mai simt remuşcări. După mai mult de 20 de crime, am încetat să mai simt ceva.”, i-a spus soldatul mamei sale, potrivit Daily Mail.

Reacția femeii, după ce fiul ei i-a povestit cum torturează ucraineni

Mărturisirile făcute de soldat nu au șocat-o deloc pe mama acestuia, ci dimpotrivă. Femeia a avut o reacție tulburătoare, atunci când fiul ei i-a povestit despre metodele de tortură, aplicate ucrainenilor: “Dacă aş fi ajuns acolo, m-aş fi bucurat şi eu.
Suntem la fel!”
, a fost răspunsul pe care soldatul rus l-a primit de la mama sa.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.