Entertainment

CRBL, schimbare uimitoare de atitudine după ce s-a accidentat: «Îmi cer scuze»


La Survivor România 2022 chiar și cei puternici cedează. CRBL a avut probleme de sănătate și a lipsit de la proba de comunicare și de la consiliul eliminării de săptămâna trecută. În ediția din această seară Faimosul i-a surprins whole pe colegi cu atitudinea sa whole schimbată și cu afirmații la care nu s-ar fi așteptat nimeni. 

image

CRBL, schimbare radicală de atitudine după ce s-a accidentat: «Îmi cer scuze»

Ediția din această seară de la Survivor România 2022 i-a supus pe concurenți unei presiuni destul de mari deoarece mizele au fost uriașe. Tribul Vulturilor și al Tigrilor s-au luptat pentru imunitate, însă cea mai mare surpriză a fost revenirea lui CRBL printre colegi. 

Citește și Tigrii și Vulturii, prima confruntare pe mize mari! Concurenții propuși pentru eliminare

Faimosul are în continuare probleme de sănătate și încă nu are voie să intre pe traseu, dar solistul a dorit foarte mult să-i revadă pe concurenți, pentru a le mărturisi câteva aspecte importante pe care le-a conștientizat în perioada de convalescență. 

CRBL a avut în mod surprinzător o atitudine spășită, deloc arogantă și plină de o autentică empatie față de colegii săi. Artistul le-a mărturisit că i-a fost dor de ei, apoi și-a cerut scuze atât celor din tabăra Faimoșilor, cât și celor din tabăra Războinicilor pentru momentele în care i-a jignit. CRBL a mai adăugat că în ambiția sa de a câștiga a uitat să se bucure de jocul Survivor în sine. 

,,Nu mă simt bine. Mi-a fost dor de toți și zilele astea, mi-ați lipsit. Îmi cer scuze dacă am greșit față de vreunul dintre voi, ca om și mi se pare că m-am dus prea adânc într-o problemă fară să mă mai joc, fără sa mă mai bucur de frumusețea jocului. Survivor este un joc.“, a mărturisit CRBL. 

stanga
dreapta

Concurenții propuși pentru eliminare

CRBL a făcut parte din tribul Vulturilor în această seară, dar el nu avut acordul medicului pentru a concura alături de colegii și a scăpat și de consiliul eliminării. 

Citește și CRBL și Marian Drăgulescu, schimb dur de replici la Survivor: «Ridic vocea pentru că așa vreau eu»

Din păcate, Vulturii au pierdut proba imunității colective și au fost nevoiți să nominalizeze pentru eliminare pe trei dintre coechipieri. 

Concurenții din tribul Vulturilor care au fost propuși pentru a părăsi concursul sunt Mihaela, Doru și Duli, iar publicul va determine cine anume va pleca acasă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click on.ro!

Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.