Entertainment

Cum arată astăzi Prințesa Leonor a Spaniei. Moștenitoarea tronului este de o frumusețe rarăIn articol:


Cum arată astăzi Prințesa Leonor a Spaniei. Moștenitoarea tronului este de o frumusețe rară, iar astăzi împlinește 16 ani.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Prințesa Leonor de Asturia, dar și cu familia regală a Spaniei.

Prințesa Leonor a Spaniei împlinește 16 ani pe 31 octombrie 2021

Prințesa Leonor de Asturia a împlinit astăzi 16 ani. Tânăra este primul copil născut al Regelui Felipe al VI-lea al Spaniei și al soției sale, Regina Letizia.

Citeste si: Și-au pierdut unicul fiu în tragedia de la Colectiv și au devenit părinți din nou! Fiica lor s-a născut în aceeași zi și la acceași oră la care Andrei a fost declarat decedat

Familia regală a Spaniei

[Sursa foto: Shutterstock]

Prințesa Leonor s-a născut la knowledge de 31 octombrie 2005 și este prima în ordinea succesiunii la tronul Spaniei, iar ca moștenitoare a tronului a primit titlul de Alteța Sa Regală. Regele Felipe mai are o fiică, pe nume Sofia.

Citeste si: De ce e bine să torni oțet în pantofi! Trucul care te ajută în multe situații- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Prințesa Leonor de Asturia a fost botezată la Palatul Zarzuela de arhiepiscopul Madridului, Antonio Rouco Varela, la 14 ianuarie 2006. Ca și tatăl ei în 1968, Leonor a fost botezată în apă din râul Iordanului, potrivit tradiției familiei regale spaniole,iar nașii ei au fost bunicii paterni, regele Juan Carlos și regina Sofia a Spaniei.

Atunci când Prințesa Leonor va urca pe tron, va fi prima regină domnitoare de la Isabela a II-a, care a domnit în perioada 1833-1868.

Prințesa Leonor deține de la vârsta de 10 ani Ordinul Lâna de Aur, unul dintre cele mai prestigioase ordine din Europa.

Citeste si: Cât de frumoasă este Rooney Mara, iubita lui Joaquin Phoenix. Imagini de colecție cu actrița care a jucat-o pe Maria Magdalena

Familia regală a Spaniei

[Sursa foto: Shutterstock]

Cum arată astăzi Prințesa de Asturia. Frumusețea ei este orbitoare

Tânăra prințesă Leonor s-a transformat într-o domnișoară grațioasă, care de de la an la an este tot mai fermecătoare.

Walter Zenga se iubește cu o româncă cu 30 de ani mai mică! Cine este blonda care i-a furat inima italianului, după divorțul de Raluca Rebedea

Fiica cea mare a regelui Felipe a moștenit frumusețea mamei sale, la fel și sora sa, Sofia. Cele două prințese și-au însoțit părinții la foarte multe evenimente publice de-a lungul timpului. Însă fotografilor le este greu să le distingă pe cele două prințese, care seamănă din ce în ce mai mult.

Oamenii sunt fascinați de frumusețea și eleganța Prințesei Leonor. Viitoarea Regină a Spaniei a moștenit zâmbetul mamei sale și ochii superbi ai tatălui său.Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.