Politics

Cursă aeriană oprită înainte de decolare, după ce pasagerii au primit fotografii cu un avion prăbușitUn avion care trebuia să decoleze de pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv s-a întors din drum după ce pasagerii au semnalat că au primit imagini cu un avion prăbușit. Aeronava se pregătea să decoleze spre Turcia când a avut loc incidentul.

Pasagerii și echipajul au fost evacuați, iar bagajele au fost inspectate de către personalul de securitate al aeroportului. Mai mulți tineri israelieni au fost identificați ca suspecți și sunt audiați. Avionul a decolat cu cinci ore întârziere, potrivit BBC.

Imaginile surprindeau accidente care a avut loc în 2009 și 2013

Avionul Boeing 737 al companiei AnadoluJet avea 160 de pasageri la bord, care au alertat echipajul că au primit fotografiile cu aeronava prăbușită. Căpitanul a fost informat și a decis să se întoarcă la terminal.

Site-ul de știri Hebrew Ynet a raportat că imaginile au fost distribuite prin AirDrop, un serviciu Apple care permite utilizatorilor să trimită fișiere de pe un dispozitiv Apple la altul pe distanțe scurte. Toate imaginile au fost primite pe iPhone.

Imaginile surprindeau un avion al companiei Turkish Airlines care s-a prăbușit în Olanda în 2009 și altul implicat într-un accident aviatic care a avut loc în Statele Unite în 2013.

Pasagerilor li s-a spus că au opțiunea să urce din nou la bordul avionului care se îndrepta spre Istanbul sau să rămână în Israel.

Incidentul are loc la două săptămâni după alt incident petrecut pe aeroportul Ben Gurion. O familie din SUA a mers la check-in cu un obuz de artilerie cu muniție, pe care voiau să îl ducă acasă drept suvenir.Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.