Entertainment

Dan Șucu, impresionat de ideea de afacere a unor tineri elevi care au venit la ”Imperiul Leilor”. Fondatorul Mobexpert, Cristina Bâtlan și Sebastian Dobrincu au oferit copiilor sprijin financiarRaluca Adam și Alexandru Radu, doi elevi de liceu, i-au surprins pe finanțatorii de la Imperiul Leilor, în ediția din această seară, cu invenția lor revoluționară. Viitorul lor enterprise se va numi Smart Dash Kart, un cărucior de cumpărături inteligent care scanează și cântărește produsele din magazin. Dan Șucu a fost cel mai impresionat de ideea tinerilor, așa că s-a oferit primul să îi sprijine financiar.

Smart Dash Kart a fost o muncă de echipă, pornită de la ideea unui coleg. Cei doi tineri spun că oricine folosește căruciorul lor nu mai trebuie să stea la coadă. Produsele sunt scanate automat, iar plata se poate face pe loc, cu ajutorul unui POS.

Nu dețin încă o firmă, însă sunt gata să cedeze 26% din acțiuni, în schimbul a 150.000 de euro. Banii sunt necesari dezvoltării unui prototip, pe care să-l prezinte rețelelor de supermarketuri, pe care le vor drept clienți.

CITEȘTE ȘI: DAN ŞUCU A INVESTIT JUMĂTATE DE MILION DE EURO LA IMPERIUL LEILOR. DESPRE CE AFACERE ESTE VORBA

Dan Șucu, impresionat de ideea tinerilor care au fondat Smart Dash Kart

Echiparea unui cărucior este 470 de euro, price de producție considerat de lei cam mare. Totuși, Dan Șucu s-a declarat impresionat de dorința lor de a schimba lumea în care trăiesc.

Astfel, fondatorul Mobexpert le-a propus o investiție, sub formă de ajutor, pentru a-și putea duce la bun sfârșit proiectul de realizare a 20 de coșuri, gata utilate, pentru a testa produsul în journal.

„O să investesc eu în ce va fi nevoie pentru a putea să vă validați ideea asta. Să aveți 20 de coșuri, să aveți și un angajat acolo, everlasting, într-un hypermarket care să explice clienților ce pot face cu coșul respectiv. Că nu este suficient doar să îl puneți acolo. Și să încercați să validați ideea asta.

După ce veți valida ideea, veți resolve mai departe ce vreți să faceți”, le-a spus Dan Șucu, elevilor de liceu.

Trei lei au ales să îi sprijine financiar pe elevi

Pe lângă fondatorul Mobexpert, Cristina Bâtlan s-a oferit și ea să susțină proiectul, la fel și Sebastian Dobrincu, care s-a angajat să acopere jumătate din costurile de realizare a prototipului de coș. Mai mult, le-a promis ajutor pentru a-și duce la bun sfârșit și alte proiecte pe care le au.

„Este complet anormal ca tineri de o asemenea valoare să nu fie ajutați”, a mai spus Dan Șucu.

„Avem nevoie de oameni care sunt dispuși să creeze de la zero, să dezvolte infrastructura, să creștem societatea împreună”, consideră Sebastian Dobrincu.

VEZI ȘI: CUM A FĂCUT PRIMII BANI DAN ŞUCU, DE LA IMPERIUL LEILOR? ŞI-A ASUMAT UN RISC FABULOS, ÎNAINTE DE A CREA MOBEXPERT

 

 

 Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.