Entertainment

Denisa Nechifor iubește din nou! Vedeta vorbește despre relația cu partenerul: ”Eu îmi trăiesc viața” / VIDEO  • Denisa Nechifor are un nou iubit
  • Relația sa e una foarte discretă

Denisa Nechifor a trecut prin mai multe despărțiri de-a lungul timpului, însă în ultima perioadă nu s-a mai știut nimic legat de viața amoroasă a vedetei. Iată că, în exclusivitate pentru Antena Stars, vedeta a mărturisit că e într-o nouă relație.

Denisa Nechifor e într-o nouă relație. Vedeta iubește din nou

Ea a precizat că deși nu arată asta pe rețelele de socializare deoarece nu-i place, nu înseamnă că e singură. Denisa Nechifor spune că are un bărbat în viața ei, însă își țin relația foarte discretă și consideră că așa este cel mai bine.

”Eu îmi trăiesc viața, dar nu la televizor, nu e genul meu. Da, vorbesc, mă întâlnesc cu cineva, nu pot să stau chiar singură tot timpul”, a zis ea.

Ea spune că tot timpul a intrat în relații care păreau imposibile, multe la distanță și susține că tot timpul i-a plăcut să fie implicată în astfel de povești. Vedeta a mai afirmat că nu știe ce va rezerva viitorul, însă în prezent e foarte fericită.

”În general m-am băgat în povești din astea imposibile, în chestii la distanță, așa mi-a plăcut mie, așa mi-am aranjat terenul, vom vedea ce va fi. Eu sunt foarte bine”, a mai zis Denisa Nechifor la Antena Stars.

Îi e greu să se mute cu un bărbat în casă

Denisa Nechifor are o fetiță de 14 ani, iar ea spune că situația e destul de delicată atunci când se pune problema dacă se se mute cu un iubit în casa în care locuiește cu fiica ei. Vedeta susține că niciodată nu a adus bărbați la ea acasă și nu i-a prezentat Raniei.

Mai mult de atât, Denisa Nechifor susține că Rania ar trebui să-și dea acordul în cazul în care se va ajunge la ideea ca un bărbat să vină în casa lor și să formeze o familie.

”Este puțin delicat în momentul în care crești un copil singur. Eu nu mi-am obișnuit fetița cu bărbați în casă, mi-am trăit viața dincolo de pereții casei. Dar acum că s-a făcut mare am timp și pentru mine, din punctul meu de vedere nu e nicio grabă. Cum am spus, eu îmi trăiesc viața”, a mai zis Denisa Nechifor.

Citește și: Denisa Nechifor, ”prințesa diamantelor”, afaceri cu pietrele prețioase. A mers la Paris să caute cumpărători

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.