Sports

Dezvăluire bombă făcută de Gigi Becali în direct la TV: „Voluntari a primit 3.000 de euro primă de la CFR!” Ce mai susține patronul de la FCSB

SPORT.RO

Data publicarii: Duminica 15 Mai 2022, 00:15

Data actualizarii: Duminica 15 Mai 2022, 01:07


Gigi a făcut o declarație surprinzătoare la finalul partidei. Acesta a susținut că ilfovenii au primit o primă de 3.000 de euro de la CFR pentru a o încurca pe FCSB sâmbătă seară.


„Felicit jucătorii, pentru că am câștigat cu 2-1. Ce mă deranjează pe mine este că 1.500 de euro le-a dat Primăria, iar 3.000 de euro le-a dat CFR”, a spus Gigi Becali la finalul meciului.

  • Gigi Becali


Întrebat dacă are dovezi acesta a replicat: „Da, dar nu ai ce să faci. Primăria le-a dat 1.500… mi-au spus unii de acolo, pentru că sunt unii de acolo care spun despre ce-i vorba”, a susținut Becali, la televiziunea Digi Sport.


Voluntari a pierdut doi jucători pentru finala Cupei


FC Voluntari, finalistă a Cupei României, a pierdut doi fundaşi centrali în prima jumătate de oră, din cauza accidentărilor, Gabriel Tamaş şi Ulrich Meleke.


FC Voluntari nu a pierdut acasă cu FCSB în acest campionat, în sezonul regulat scorul fiind 0-0. FCSB a câştigat ambele jocuri directe de acasă, cu 1-0 în sezonul regulat şi cu 4-0 în play-off.


FCSB venea după cinci victoriiconsecutive fără gol primit.FC Voluntari nu a câştigat de şase etape, în care are două egaluri şi patru eşecuri.


Titlul se decide la Cluj!


FCSB are 53 de puncte și este la doar un punct în spatele celor de la CFR Cluj, care vor juca mâine meciul decisiv cu Universitatea Craiova. În cazul unui succes, ardelenii vor câștiga titlul cu numărul opt și al cincilea la rând în Liga 1.


Vicecampioana are nevoie ca Universitatea Craiova să scoată un rezultat pozitiv în Gruia pentru ca meciul din ultima etapă să se joace cu titlul ”pe masă” la Buzău. CFR Cluj – Universitatea Craiova e duminică, de la ora 21:30.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.