Politics

„Dubla” lui Florin Pop a adus a cincea victorie în play-offLotus Băile Felix a obținut a cincea victorie în play-off, iar Someșul Dej rămâne cu „buza umflată” din duelurile cu echipele bihorene în această fază a competiției.
Artizanul succesului a fost Florin Pop autorul unei „duble” în minutele 52 și 77.
La șapte minute de la reluarea reprizei a doua, Cosmin Sîrbu l-a găsit pe Florin Pop cu o pasă în zona colțului careului de 6 metri și atacantul bihorean a șutat la colțul lung (1-0).
Același Florin Pop a stabilit scorul final în minutul 77 când a scăpat spre poartă și l-a executat pe Toderean cu o „scăriță” de la 15 metri (2-0).
Victorie meritată a Lotusului într-un meci în care antrenorul Gheorghe Ghiț a mizat pe mai mulți tineri decât de obicei: Beke, Paublisztig, Blăgea, Cucu și Creț fiind titulari, în timp ce Gitye și Andraș au intrat pe final.
În cele cinci dueluri cu Someșul Dej din sezonul 2021/2022, Lotus a obținut trei victorii și două remize: 4-1, 2-2, 2-1, 0-0 și 2-0)

CASETA TEHNICĂ
Lotus Băile Felix – Someșul Dej 2-0 (0-0)
Au marcat: Florin Pop 52, 77
Lotus: Ed. Beke – T. Paublusztig (88 P. Andraș), Al. Pintea, Cr. Oros, M. Arsene, P. Blăgea, M. Popa, S. Cucu (86 G. Gitye), R. Creț (46 Șt. Meșter), C. Sîrbu, Fl. Pop. Antrenor: Gheorghe Ghiț
Someșul: A. Toderean – D. Bolenyi, P. Chiș, E. Negru (85 Sz. Kovacs), Plăian, D. Ciurcui, D. Mureșan, M. Maxin, R. Suciu (85 Giurgean), St. Visic (62 R. Vitan), G. Batchabi (90 Pocol). Antrenor: Tiberiu Bălan
Arbitri: Claudiu Ștef (Târgu Mureș) – Daniel Nistor (Zlatna), Daniel Popa (Câmpeni – Alba)
Observatori FRF: Emil Arsa (Arad), Leontin Moga (Zalău)

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.