Business

Economica.net – Pasajele Universitate, Basarab, Piața Sudului și Piața Presei Libere “intră în curățenie”. Administrația Străzilor consultă piața pentru estimarea costurilor„Vă adresam rugamintea sa ne transmiteti propunerile financiare si tehnice pentru: “servicii de curăneție și dezinfecție la pasajele aflate în administratrea ASB”. Propunerile/recomandarile tehnice vor avea ca punct de plecare caracteristicile minimale solicitate de autoritatea contractanta. De asemenea, se vor transmite inclusiv orice alte propuneri și recomandări financiare, tehnice și de funcționalitate privind eventuale soluții de pe piață. Totodată, se doreste să se identifice informații suplimentare privind conditiile tehnice optime de asigurare a calitatii, fişa tehnică originală a produsului, certificate de conformitate, etc, care să raspundă nevoilor utilizatorilor și specificului autorității contractante”, se menționează în anunț.

Propunerile tehnice vor fi transmise atât în format letric cât și editabil. De asemenea, se vor transmite și oferte financiare privind eventualele soluții ce răspund necesității autorității contractante și permit o competiție reală și corectă, se mai arată în anunțul menționat.

Ofertele tehnico-financiare, precum și orice alte informații necesare, se vor transmite pe adresa de email: [email protected] pana la data de 18 mai 2022 ora 15:00.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.