Business

Economica.web – Termoenergetica lasă timp de decide zile fără apă caldă 171 de blocuri din Sectorul 1, pentru a remedia o avarie



Furnizarea agentului termic pentru apă caldă de consum pentru șase puncte termice care alimentează un număr de aproximativ 171 de blocuri va fi sistată până vineri, 06 mai 2022, ora 22.00.

Încă din cursul dimineții au fost începute manevrele tehnice de golire a conductei și lucrările de reparații. După finalizarea lucrărilor, vor fi efectuate operațiunile de umplere a tronsonului de conductă. De asemenea, este essential de subliniat că, prin poziția pe care o are această porțiune de magistrală cu o vechime de aproape 40 de ani, se asigură alimentarea întregului cartier Aviației.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim everlasting pentru soluționarea problemelor apărute în teren, se specifică în comunicatul transmis de companie.

Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit – 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert.

Compania își cere scuze pentru disconfortul creat și și mulțumește pentru înțelegere.



Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.