Entertainment

Elena Băsescu a ajuns de nerecunoscut! Ce reacție au avut fanii când au văzut fotografia? Operații estetice sau prea multe filtre?In articol:


Elena Băsescu își uimește de fiecare dată fanii din mediul online cu aparițiile sale. Fiica lui Traian Băsescu pare că se tranformă de la o zi la alta, iar internauții nu au putut să nu observe acest lucru. Dacă unii sunt de părere că acesta este rezultatul mai multor operații estetice făcute la nivelul fețe, unii susțin că filtrele de înfrumusețare sunt răzpunzătoare.

Nu cu mult timp în urmă, Elena Băsescu și-a surprins fanii din mediul online cu o nouă imagine, însă aceștia au observat că trăsăturile sale sunt complet diferite față de acum ceva timp. Cu buzele mult mai voluminoase și trăsăturile feței vizibil modificate, Elena Băsescu a apărut de nerecunoscut în fața fanilor săi. Având în vedere ultimele postări ale fiicei lui Băsescu, internauții au tras concluzia că Elena Băsescu nu a folosit decât puțin prea multe filtre, lucru care i-a schimbat total trăsăturile.

Și de această dată, Elena Băsescu a abordat același stil elegant, așa că a ales să poarte un costum roșu format din sacou, pantaloni și o bluză neagră. Cu un zâmbet până la urechi, mezina familiei Băsescu nu a uitat să-și aplice câteva filtre pentru înfrumusețare.

Citeste si: Mihai Călin a trăit şocul vieţii, după ce a găzduit la el în casă o familie de ucraineni refugiaţi. De necrezut ce s-a întâmplat cu ei- bzi.ro

Elena Băsescu

[Sursa foto: Instagram]

Traian Băsescu a colaborat cu securitatea

Astăzi, 23 martie, Curtea Supremă a respins apelul lui Traian Băsescu cu privire la decizia conform căreia fostul președinte a colaborat cu Securitatea. Decizia este definitivă, însă Traian Băsescu are de gând să acționeze pe cale legală la CEDO și să nu mai ofere nicio declarație publică, așa cum a făcut în cazul primei decizii care a avut loc în anul 2019.

Motivarea deciziei a venit abia după 9 luni, moment în care Traian Băsescu a făcut recurs, însă fără un rezultat favorabil în ceea ce îl privește.

„Respinge, ca fiind inadmisibilă excepţia de nelegalitate invocată de recurentul-pârât Băsescu Traian. Respinge, ca fiind nefondat, recursul, astfel cum a fost precizat la data de 5 noiembrie 2021, declarat de recurentul-pârât Băsescu Traian împotriva sentinţei nr. 471 din 20 septembrie 2019, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti- Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal.
Admite cererea de intervenţie accesorie formulată de intervenientul Ciuvică Mugur-Cristian, în interesul intimatului-reclamant Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii.
Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 23 martie 2022”,  se arată în hotărârea Înaltei Curţi, pronunțată miercuri.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.