Politics

Extindere pentru accesul de urgență la Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud: Studiul de fezabilitate, pe masa consilierilor județeni


VIDEO| Programul de funcționare la Serviciul Pașapoarte Alba a fost prelungit. Noul ORAR de primire a cererilor

Prefectul județului Alba, Nicolae Albu, a anunțat faptul că programul de funcționare a Serviciului Pașapoarte a fost modificat, pentru ca numărul mare de cereri în preajma sezonului estival să nu compleșească sistemul. Astfel, programul de primire a cererilor a fost modificat de la 8:30 la 18:30.

„Pot să vă spun că nu avem probleme în ceea ce privește eliberarea pașapoartelor.

Elit - Gustul Desăvârșit

E adevărat că datorită sezonului estival, numărul cererilor au crescut, din acest motiv, împreună cu șeful Serviciului Pașapoarte, domnul Comisar-șef Drașan, am modificat programul pentru depunere de cereri.

Până acum noi aveam un program, la pașapoarte, de la 8:30-16:30 și miercurea, 8:30-18:30, pentru cereri și eliberări, iar, începând din data de 20, luna aceasta, până în 19 august, programul de primire a cererilor a fost modificat de la 8:30 la 18:30, tocmai pentru a veni în întâmpinarea celor care vor să-și ridice pașapoarte.

Pot să vă spun că avem cinci ghișee, trei pentru eliberări online, unul la liber și unul pentru informații și primiri/eliberări cereri.

Facem acest lucru cu 10 salariați, șeful de serviciu și încă nouă colegi, iar încadrarea în termene, la noi, la Alba, este respectată, în sensul că avem pentru eliberări pașapoarte electronice – cinci zile, pentru pașapoarte temporare – 14 zile, timpul suplimentar este 0, iar pentru pașapoartele de urgență, noi le eliberăm și în aceeași zi dacă sunt justificate prin documente.

Vă pot da exemplu, o uugență, o deplasare în străinătate din motive medicale sau alte lucruri esențiale, deci nu cred că vom avea probleme în următoarea perioadă.

Avem o medie zilnică de 230 de cereri și, e adevărat, că vin și din alte județe la noi”, a declarat Nicolae Albu, Prefectul județului Alba.

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI

Ultimele știri publicate în Ziarul UnireaSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.