Business

Fane Vancică îl atacă şi îl ameninţă pe Nuţu Cămătaru! Război la cel mai înalt nivel în lumea interlopă din CapitalăFane Vancică îl atacă şi îl ameninţă pe Nuţu Cămătaru! Scandalul dintre cei doi a plecat dupăă ce Nuţu Cămătaru l-a ironizat pe Fane Vancică, apoi l-a înjurat, înt-un dialog pe TikTok cu unul dintre apropiaţii săi.

Fane Vancică îl atacă şi îl ameninţă pe Nuţu Cămătaru! Război la cel mai înalt nivel în lumea interlopă din Capitală

Fane Vancică a văzut filmarea şi a reacţionat dur tot pe TikTok. „Sunt Fane Vancică şi îmi asum! Vă spun la toţi aştia care sunteţi pe lângă Nuţu Cămătaru: n-am nimic cu voi, n-am nimic cu nimeni care staţi pe lângă el, dar aveţi grijă că dacă ajungeţi la puşcărie nu vă caută la pârnaie asta! Dar nici n-aveţi cu cine că s-a sesizat tot DIICOT-ul! Nuţule, te fac praf! Te şi leg, te şi bat! Fii atent ce-ţi spun, când ai venit de la puşcărie ai spus că tu îi baţi pe toţi ăştia, în mediul online! Îţi dau numărul meu de telefon… Nuţule, tu nu ţi-ai răzbunat nepotul! Nuţule, de azi încolo să-ţi faci program! Eşti un prăduitor… ai făcut carte acuma şi ai colaborat! Bă, eşti nebun la cap! Familia Pian e o familie puternică… cu nume mare de tot! Nu ca voi, doi fraţi săraci de la ţară… E familia mea, şi Ciprian, şi Grazian!”, a spus Fane Vancică.

„Viaţa lui Nuţu Cămătaru”, documentarul care va şoca România. „Mai bine să-l caut la puşcărie, decât să merg la cimitir!” VIDEO

„Nuţule, dacă se atinge cineva de familia mea, mă supăr rău de tot! Vezi că am fată mare, merge pe la cluburi, am băiat mare, merge pe la aroganţe… Stai cuminte, vezi-ţi de treaba ta, intră pe live şi cere-şi scuze lui Fane Vancică, eşti un colaborator şi un  prăduitor, i-ai legat pe toţi aia din ţară, ştii, Nuţule… Organizează gală, Nuţule… ştii câtă bătaie îţi dau? Omorâţi-mă, că nu dau înapoi”, a mai transmis Fane Vancică.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.