Entertainment

Fiul ”Regelui” night-life-ului din România este cu ochii pe ”Libelula”!


Speak și Ștefania, zisă “Libelula”, sunt unul dintre cele mai urmărite și sexoase cupluri din showbizul românesc! Amândoi influenceri, fiecare cu peste un milion de urmăritori. Ea, bombă pe corp, el… apreciat și el de sexul frumos. El, un bun influencer, poate nu la fel de tare pe muzica de unde a pornit. Pe scurt, sunt mișto. Ea e considerată una dintre cele mai mari sexoase gagici din online-ul de la noi, dansatoare de profesie, pornită libertin în viață, după reglată. 

În ultimii ani, alesul Ștefaniei a fost și este Speak. Nu tot timpul a fost vreme frumoasă în relația lor – la un moment dat, acum vreun an, au fost ceva probleme. Presa a scris, iar ”Libelula” a zis că nu mai vrea să vorbească despre viața personală.

Asta n-ar fi o problemă, dar nici nu prea purta inelul de logodnă. O fi greșit el? O fi greșit ea? Doar ei știu. Cert este că pericolul există mai aproape decât își imaginează Speak.

Tânăr nărăvaș, bogat și frumos

Vincent Castellano este moștenitorul imperiului Bamboo (Foto: Instagram.com)
Vincent Castellano este moștenitorul imperiului Bamboo (Foto: Instagram.com)

Sursele D.A.S., categoria I (Departamentul de Anchete Speciale al CANCAN.RO) dezvăluie că un bărbat extrem de râvnit îi cam face ochi dulci Ștefaniei! Este vorba de Vincent, fiul „Regelui” vieții de noapte din România, Joshua Castellano, fondatorul Bamboo.

Joshua e omul care, probabil, a avut cele mai multe femei din Romania. Poate o fi altul, noi însă zicem că, în cel mai rău caz, e top 3 Național.

(CITEȘTE ȘI: ANUNȚUL FĂCUT DE SPEAK DESPRE RELAȚIA CU ȘTEFANIA: ”UN DRUM GREU ȘI ANEVOIOS”)

Se pare însă că și fiul lovește fulgerător și este cu ochii tare de tot pe ”Libelula”, logodnica lui Speak! Castellanilor, dacă li se pune, e grea de tot, oamenii sunt profesioniști. Aceleași surse dezvăluie că, deși cei doi se știu, Vincent îi face ochi dulci Ștefaniei, ceea ce înseamnă mai mult decât atât. Și e normal: el tânăr nărăvaș, bogat și frumos, ea, cum am descris-o și mai sus.

Cum să nu se placă? În plus de asta, Vincent nici nu prea se ascunde, îi dă like-uri după like-uri la cele mai provocatoare poze de pe Instagram (dovezile sunt ÎN GALERIA FOTO A ARTICOLULUI).

E foarte pasionat de…

Lui Speak, teoretic, nu-i convine deloc situația, dar nu are ce să facă, practic. Ei sunt influenceri și nu au cum să se despartă de lumea Instagramului. Până la urmă, de acolo își mănâncă pâinea de toate zilele. Să vedem, totuși, dacă se întâmplă ceva concret.

Vă dați seama că vă anunțăm imediat în CANCAN.RO – cel mai citit site din România și singurul conectat la highlife aproape în regim de live text! Dar haideți acum să vedem care-i treaba cu Vincent.

Vincent Castellano îi dă like-uri după like-uri „Libelulei” lui Speak (Foto: Instagram)

Vincent are 24 de ani și se ocupă de unul dintre restaurantele familiei, cel de pe malul Dâmboviței. Este un tip așezat, discret și cu bun simț. Nu prea îi place să apară. Deci dorința e clar mare dacă, în ciuda tipologiei din care face parte, s-a încumetat să dea like-uri peste like-uri ”Libelulei”.

E foarte pasionat să ducă mai departe pasiunea familiei pentru industria HORECA. De viitor tânărul, ar spune babele care fac vorba tuturor la poarta casei.

(NU RATA: SPEAK ȘI STEFANIA, MOMENTE DE CUMPĂNĂ ÎN RELAȚIE? SPEAK A SPUS LUCRURILOR PE NUME: ”MOMENTAN NU CRED CĂ M-AR PĂRĂSI, DAR…”)

Toată situația ni se pare periculoasă pentru Speak. Raportăm o posibilă alarmă roșie aici. De văzut cum evoluează lucrurile… Caterinca mare este însă că, dacă Vincent ar fi singurul pericol, ar mai fi cum ar mai fi, pericolul 2 e însă cel mare. Să trecem peste, însă.

Pe Speak tot o influenceriță l-a ars!

Cât despre Speak, bietul de el, n-a prea avut noroc în dragoste! Și tot o influenceriță l-a ars! Interpretul a fost cu respectiva, o fostă dansatoare și fată de oraș transformată în influenceriță cu like-uri cumpărate, undeva pe la doi ani și jumătate.

Totul s-a terminat după ce aceasta l-ar fi înșelat! Stai și te gândești serios dacă merită să fii băiat bun în lumea asta de hiene… Mă rog, băiatul a trecut peste, cu toate că, atenție, prietenii lui ne-au transmis că el nici acum nu-i pronunță numele.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.