Sports

Florentin Pandele, reacție tranșantă: „Să înceapă anchetele statului”

FCSB este ca și scoasă din lupta pentru titlu, după ce în partida de sâmbătă seară, contra celor de la FC Voluntari scorul a fost 2-2.

La finalul partidei, Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, l-a acuzat grav pe primarul Voluntariului, Florentin Pandele, care este și finul său că ar fi primit bani de la CFR Cluj.

Edilul Voluntariului a ținut să îl contrazică pe nașul Gigi Becali și spune că echipa de fotbal nu a primit prime de la vreo altă echipă.

Florentin Pandele a reacționat după acuzele că jucătorii de la Voluntari ar fi avut primă de la CFR Cluj:

Florentin Pandele a avut o reacție tranșantă când a fost acuzat de către nașul Gigi Becali.

Edilul spune că echipa nu a primit prime de la alte echipe și face apel către instituțiile statului să se sesiseze dacă s-a întâmplat un asemenea lucru.

„Sunt plecat din țară, sunt într-un pelerinaj. Am fost sunat de către un prieten și am ascultat ce a zis Gigi Becali, patronul FCSB și nașul meu. Voi discuta din pozitia de primar, dar și din cea de fin. Rog instituțiile statului să înceapă mai multe anchete, dacă ce a spus patronul FCSB să înceapă o anchetă. Iar dacă FC Voluntari a primit 3 mii de euro de la alte echipe, cineva trebuie să plătească. Suntem cu salariile la zi, suntem foarte atenți cu cheltuielile, iar dacă este adevărat ce a spus Gigi Becali rog să se înceapă o anchetă. FC Voluntari este o societate comerciala, la fel ca și FCSB. Primăria Voluntari are 16 societăți, FC Voluntari are independență față de primărie. Este 100% o societate comercială. Nu avem cum să dăm prime de la primărie la echipa de fotbal. Armaș chiar a spus că vrea să mă cunoască, pentru că joacă de trei ani și nu ne-am întâlnit. Primăria dă bani pentru îngrijirea terenului, deplasări. Salariille se plătesc din drepturi TV, publicitate, deci primăria nu poate da. Pentru Cupa României, li se va da primă din banii câștigati, undeva la 200 de mii de euro”, a spus Florentin Pandele la Digi Sport.



Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.