Sports

Gestul fabulos pe care Simone Inzaghi, antrenorul lui Inter, l-a făcut pentru Ionuț Radu

Simone Inzaghi (46 de ani), antrenorul lui Inter, a comentat meciul disputat de echipa sa cu Bologna, scor (2-1), în care portarul român Ionuț Radu (24 de ani) a făcut una dintre cele mai mari gafe ale carierei sale, punând într-un serios pericol șansele formației milaneze la titlu.

Ionuț Radu a primit o șansă mare în meciul cu Bologna și a fost titularizat, în contextul în care veteranul Hadanovic este accidentat. Totuși, în minutul 83, portarul român a greșit grav și adversarii au înscris fără să ezite.

La faza uimitoare, Ionuț Radu a dat pe lângă minge, iar fanii lui Inter au început să se teamă serios că ar putea să piardă titlul în campionat.

Gestul fabulos pe care Simone Inzaghi, antrenorul lui Inter, l-a făcut pentru Ionuț Radu, după ce românul a comis o eroare care poate duce la ratarea titlului și la demiterea tehnicianului! Cuvintele uriașe pe care le-a rostit: „Poate să fie liniștit”

Chiar dacă după toți suporterii milanezilor au început să își pună întrebări cu privire la Ionuț Radu, antrenorul său, Simone Inzaghi, i-a luat apărarea, arătând că este un portar bun. Tehnicianul a mai încercat să își ascundă supărarea firească după acest eșec.

„Poate să fie liniștit, este un portar excelent. A jucat bine cu Empoli și mereu se antrenează bine. Are încrederea mea și a colegilor de echipă. Greșelile individuale trebuie luate în considerare, dacă s-ar fi întâmplat la 3-0, ar fi fost diferit.

(Despre primul gol al Bolognei) Cu o miză atât de mare, nu putem lua un asemenea gol, pentru că aveam controlul meciului.

Acum trebuie să câștigăm toate cele 4 meciuri rămase. A fost un eșec mare, dar trebuie să mergem înainte. Sunt 12 puncte rămase în joc, avem timp să recuperăm”, a transmis Inzaghi, potrivit Gazzetta dello Sport.  Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.