Sports

Gigi Becali a anunțat ultimul post deficitar de la FCSB. “Dacă o să fie, bine, dacă nu, la revedere!”

  • Tenis: Simona Halep – Tamara Zidansek, miercuri, Digi Sport 2

  • Media: Digi Sport Special, marți, 21:30, Digi Sport 1

Patronul de la FCSB s-a declarat încântat că a rezolvat problema axului central al apărării, dar rămâne cu o singură nelămurire.

Gigi Becali ar vrea și un atacant pentru FCSB

Plecarea lui Andrei Miron în Israel, accidentarea lui Iulian Cristea la echipa națională și expirarea contractului Paulo Vinicius au făcut-o pe FCSB să fie vulnerabilă în axul central al defensivei.

Gigi Becali a dorit să rezolve cât mai rapid problema și a găsit doi jucători pentru a-i întări lotul lui Toni Petrea.

Rachid Bouhenna, adus liber de contract după despărțirea de CFR Cluj, și Joyskim Dawa, transferat de la FC Botoșani, pentru aproximativ 350.000 de euro, au fost soluțiile FCSB-ului pentru a forma o nouă defensivă care să le dea speranțe pentru câștigarea titlului în Liga 1.

Patronul bucureștenilor a anunțat că în mare parte campania de transferuri a formației sale s-a încheiat, însă există un post, acela de atacant, care ar putea să mai primească întăriri, în contextul plecării lui Claudiu Keșeru la UTA Arad în această vară.

“Am luat doi fundași care dau cu capul, asta voiam, să nu am emoții la cornere. Dacă o să mai fie un atacant bine, dacă nu, la revedere. Un număr 9 ne-ar mai trebui, vedem”, a spus Gigi Becali la conferința de prezentare a lui Joyskim Dawa.

Ilie Dumitrescu a “creionat” primul 11 pentru FCSB în noul sezon

Specialistul Digi Sport, Ilie Dumitrescu, a identificat ultimul post deficitar pentru FCSB și a propus și un prim 11 pentru sezonul viitor.

Va fi o competiție pe posturi. Cred că vor juca tot 4-3-3. Olaru și Tănase sunt doi jucători care vor juca în spatele acestui atacant, soluții sunt și pentru poziția de mijlocaș central, ai Șut, ai Ovidiu Popescu. Șut, spre final, a făcut un sezon foarte bun și și-a intrat în ritm. Mai sus ai Cordea cu Ianis Stoica pe partea dreaptă. Mie-mi place foarte mult Stoica din bandă.

Pedro, de exemplu, era un fotbalist de profilul lui Stoica. Pleca foarte bine când acțiunea era pe partea opusă și se transforma în al doilea atacant. Când ai calitatea asta să apari la finalizare, o faci foarte bine și din bandă. Clar, în momentul în care joci în bandă, trebuie să te și aperi. Ai Tavi Popescu și Coman, pe partea stângă”, a declarat Ilie Dumitrescu la emisiunea Digi Sport Special.

  • Cum ar putea arăta FCSB-ul dacă va transfera un atacant central: Târnovanu (Vlad) – Crețu (Haruț), Bouhenna, Dawa, Radunovic – Olaru, Șut (Ov. Popescu), Tănase – Cordea (Stoica), ”număr 9”, Octavian Popescu (Coman).

Etichete: liga 1 , transfer , gigi becali , atacant , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.