Sports

Gigi Becali, păzit ca un șef de stat de gărzile de corp la nunta Mariei Iordănescu

Gigi Becali a fost păzit ca un șef de stat la nunta Mariei Iordănescu, iar latifundiarul din Pipera a făcut plata chiar lângă limuzina sa de sute de mii de euro.

Sâmbătă, 14 mai, a avut loc cununia religioasă a Mariei Iordănescu (25 de ani) cu Teodor Măgureanu, după ce aceștia au semnat actele în fața ofițerului de stare civilă în septembrie 2021.

De la marele eveniment nu a lipsit nici Gigi Becali, cel care  i-a fost alături Mariei la cununia civilă și care trebuia să îi fie naș și la evenimentul care a avut loc astăzi.

Gigi Becali a fost păzit ca un șef de stat de gărzile de corp la nunta Mariei Iordănescu

Chiar dacă FCSB joacă un meci important în lupta pentru titlu cu FC Voluntari, azi, ora 21.00, Gigi Becali a dorit să fie alături de fiica lui Anghel Iordănescu în momentul în care și-a unit destinele cu Teodor Măgureanu în fața lui Dumnezeu.

Latifundiarul din Pipera și-a făcut apariția la marele eveniment cu o limuzină de lux care valorează sute de mii de euro, îmbrăcat într-un costum alb, iar de siguranța patronului de la FCSB s-au ocupat doi bodyguarzi.

După ce slujba s-a încheiat și nuntașii au plecat înspre restaurantul unde va avea loc marea petrecere, Gigi Becali a fost surprins îndreptându-se către limuzina lui în compania celor doi bodyguarzi care l-au păzit mai ceva ca un șef de stat. Mulțumit de modul în care a fost tratat, patronul lui FCSB le-a făcut plata celor doi chiar lângă mașina sa, iar apoi a plecat.

Gigi Becali nu participă la petrecerea Mariei Iordănescu

Gigi Becali nu va participa la petrecerea organizată de fiica lui Anghel Iordănescu, iar afaceristul a explicat de ce. „Nu e că nu vreau, dar eu nu mai ascult muzică. Nu pot! Se întâmplă în sufletul și trupul omului și nu pot să suport muzica”, spunea, anul trecut, Gigi Becali.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.