Sports

”Harakiri!”. Ionuț Radu ține prima pagină în Gazzetta dello Sport, după gafa uriașă de pe ”Renato Dall’Ara”: ”Inter i-a dat Milanului jumătate de titlu” 

SPORT.RO

Data publicarii: Joi 28 Aprilie 2022, 08:33

Data actualizarii: Joi 28 Aprilie 2022, 09:19


Portarul român a fost titularizat de urgență de Simone Inzaghi, după ce Samir Handanovic a acuzat dureri la spate și nu a putut juca pe ”Renato Dall’Ara”.


Ce a scris Gazzetta dello Sport după gafa monumentală a lui Ionuț Radu


Ceea ce trebuia să fie ”cel mai essential meci din cariera sa”, așa cum a scris Gazzetta dello Sport înainte de meci, s-a transformat într-un coșmar pentru Radu. În minutul 81, Radu a primit o pasă din aut de la Perisic, în careul mic, a dat pe lângă minge și i-a permis lui Nicola Sansone să înscrie golul victoriei pentru Bologna.


Până la remaining, Inter a alergat după golul egalizator, care putea să-i aducă cel puțin un punct, dar fără succes. ”Harakiri Inter”, este titlul dat de Gazzetta dello Sport după meci.


„Ce period mai rău pentru nerazzurri abia urma să vină. La o repunere din lateral, Radu a gafat incredibil și Sansone, abia intrat, a trebuit doar să atingă balonul înainte ca acesta să între singur în plasă. Dintre toate modurile în care putea să arunce pe geam un titlu, Inter l-a ales pe cel la care te-ai fi gândit cel mai puțin. 


Inter i-a dat Milanului jumătate de titlu, după ce a pierdut un meci pe care l-a dominat. N-a reușit să-și dubleze avantajul, a suferit după ce a fost egalată, iar apoi Sansone a reușit golul victoriei, după eroarea incredibilă a lui Radu, care l-a înlocuit pe Handanovic”, au scris jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport.


”Inter trimite Scudetto către ‘diavol’”, a fost titlul dat în ediția tipărită a celui mai essential ziar de sport din Italia.Imediat după fluierul de remaining, Radu a părăsit terenul în lacrimi, vizibil afectat, fiind consolat de colegii săi.


Pentru Ionuț Radu ar putea fi ultimul meci la Inter. Agentul său a anunțat în mai multe rânduri că intenționează să îi găsească o nouă echipă din vară, având în vedere că prinde foarte puține minute la campioana Italiei.


Fostul căpitan al naționalei de tineret a României s-a aflat la primul meci din Serie A în acest sezon, iar eroarea sa o poate costa titlul pe Inter. Echipa lui Simone Inzaghi a ratat șansa de a urca pe primul loc, iar AC Milan rămâne lider, cu două puncte avans și patru etape rămase.


Programul lui Inter Milano până la finalul sezonului:


Udinese – Inter


Inter – Empoli


Cagliari – Inter


Inter – Sampdoria


Programul lui AC Milan până la finalul sezonului:


AC Milan – Fiorentina


Verona – AC Milan


AC Milan – Atalanta


Sassuolo – AC MilanSource hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.