Entertainment

Horoscop zilnic 12 aprilie 2022. Conjuncția Jupiter-Neptun din Pești aduce miracoleHoroscopul zilei de 12 aprilie 2022, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Pești au parte de o conjuncție unică în zodia lor, între planetele Jupiter și Neptun, ambele guvernatoare ale lor.

Astăzi este ziua cea mare, ziua în care se formează o conjuncție unică în viața noastră. Este vorba de unirea planetelor Jupiter și Neptun în zodia Pești. Ultima astfel de conjuncție s-a petrecut în 1856 și se va mai repeta peste 166 de ani. Efectele se resimt deja de câteva săptămâni și vor produce schimbări benefice pe termen foarte lung. La modul basic, este vorba de creștere spirituală și de minuni care sunt pe cale să se întâmple.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Pentru Berbeci este o perioadă de creștere spirituală, de schimbări interioare și de vindecare. Pot dizolva niște frici, dar și relația toxică cu trecutul. O problemă de sănătate se poate ameliora, iar tratamentele pot veni inclusiv din zona medicinii different.

Horoscop Taur

Taurii se bucură de popularitate, de lărgirea cercului de prieteni și de proiecte prin care se vor pune în evidență. Pot renunța la planuri care nu au viitor pentru a face loc noilor oportunități care vin spre ei.

Horoscop Gemeni

Gemenii dizolvă niște bariere profesionale care stăteau în calea afirmării lor. Pot prelua noi funcții, pot intra pe o nouă direcție în carieră și se bucură de o mai mare vizibilitate. Se pot clarifica situații ce țin de statutul social, de la căsătorie la divorț.

Horoscop Rac

Racii care au deschis deja poarta spiritualității acum pot face progrese remarcabile. Este o perioadă de evoluție pe toate planurile. Pot obține o diplomă și pot face o reconversie profesională în viitor.

Horoscop Leu

Leii pot obține un credit score sau pot face o investiție, un partaj, pot rezolva un context financiar ce ține de alții și nu de puterea lor. Pot avea parte de clarificări pe zona de sexualitate și pot dizolva o serie de frici, vicii, dependențe și atașamente toxice.

Horoscop Fecioară

Fecioarele au curajul să facă o schimbare în relațiile importante din viața lor. Este un second de progres cu ajutorul altora, iar asta poate aduce atât căsătorie, cât și divorț. Cei singuri au curajul necesar să intre în noi relații. Profesional, un contract vital poate fi semnat acum.

Horoscop Balanță

Balanțelor li se oferă șansa acum să vindece o problemă de sănătate, să clarifice un diagnostic și să-și îmbunătățească stilul de viață. Pentru unii nativi poate fi vorba de un nou loc de muncă sau de un progres pe care-l fac la actualul job.

Horoscop Scorpion

Pentru Scorpioni, conjuncția Jupiter-Neptun aduce iubire, fericire, creativitate, revelații artistice și clarificări sentimentale. Mulți nativi pot începe o poveste de dragoste, în timp ce alți nativi pot deveni părinți, chiar și în cazurile unde părea imposibil.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii sunt susținuți de context să-și dizolve traume emoționale din copilărie și să-și construiască propriul cămin sau să-și extindă familia. Mulți nativi își vor cumpăra o casă, o vor renova sau se vor muta de la casa părintească. Poate fi vorba și de o revenire în țară a acelora care sunt plecați.

Horoscop Capricorn

Capricornii au șansa să dizolve tipare vechi de raționament și astfel să se bucure de noi viziuni și de o minte mai limpede și înțeleaptă. Pot înțelege niște situații la un alt nivel non secular. Sunt susținuți în negocieri, rezolvări cu actele și obținerea unor aprobări.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au parte de clarificări financiare și pot să-și schimbe modul în care-și administrează veniturile. Pot câștiga bani pe o parte și pot pierde bani pe altă parte, de aceea trebuie să fie foarte atenți la acțiunile financiare întreprinse.

Horoscop Pești

Pești sunt gazda conjuncției Jupiter-Neptun și au parte de o perioadă de progres, de creștere spirituală și expansiune în plan private și profesional. Se pot conecta foarte ușor la Divinitate și pot trăi adevărate miracole în viața lor. Se pot vindeca emoțional, dar totodată trebuie să aibă grijă și la sănătatea fizică.Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.