Sports

I-auzi, Răzvane! Președintele Federației din Turcia și-a dat demisia după ratarea calificării la Mondial

SPORT.RO

Data publicarii: Marti 05 Aprilie 2022, 08:59

Data actualizarii: Marti 05 Aprilie 2022, 09:01


Preşedintele Federaţiei Turce de Fotbal (TFF), Nihat Ozdemir, a demisionat luni din funcţie, la aproape două săptămâni de la ratarea calificării echipei naţionale la Cupa Mondială din acest an, a anunţat forul naţional, citat de Reuters.


Ozdemir period preşedinte din iunie 2019, iar mandatul său de doi ani urma să se încheie peste două luni. Ozdemir, 71 de ani, a fost criticat dur după ce nu a reuşit să ajungă la un acord cu televiziunile pentru un contract pentru sezoanele viitoare.


Comunicatul publicat de federaţia nu a oferit motivul demisiei lui Ozdemir.


Speranţele Turciei de a participa la Cupa Mondială 2022, au fost spulberate luna trecută, după ce Portugalia a învins cu 3-1 în semifinalele barajului pentru turneul ultimate din Qatar. Este pentru a cincea oară la rând când Turcia ratează calificarea la Cupa Mondială.


Turcia a reuşit un parcurs remarcabil până în semifinalele ediţiei din 2002, la ultima sa apariţie la Cupa Mondială, pierzând semifinala cu Brazilia (0-1), după care a cucerit medaliile de bronz, învingând Coreea de Sud cu 3-2.AgerpresSource hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.