Entertainment

Ireal! Un şofer din Galați a plătit aproape 1.300 de euro pentru un loc de parcarePentru că există o problemă cu numărul parcărilor din Galaţi, primăria oraşului a organizat o licitaţie, iar cine a plătit mai mult a primit locul pentru un an. Astfel, un şofer a plătit aproape 1.300 de euro pentru a avea unde să îşi lase maşina.

Pe 13 aprilie în cartierul Mazepa 2 din Galaţi  a avut loc o licitaţie pentru locurile de parcare. În zonă există mai multe blocuri şi case, maşini multe, parcări puţine, iar din acest motiv şoferii nu se mai uită la bani pentru că îşi doresc să aibă un loc asigurat unde să îşi lase automobilul.

CITEŞTE ŞI: BIANCA DRĂGUȘANU, TAXATĂ PENTRU PARCĂRI ÎN LOCURI INTERZISE. CÂȚI BANI A PLĂTIT PE AMENZI DE LA ÎNCEPUTUL ANULUI

Primăria a oferit spre închiriere locuri de parcare în cinci zone din oraş. Acolo unde au existat mai multe rezervări pe acelaşi loc s-a organizat o licitaţie.

„S-au atribuit locuri de parcare cu sume cuprinse între 120 de lei, suma stabilită de Consiliul Local în situaţia în care există o singură solicitare pentru un singur loc de parcare, şi 6.510 lei”, a declarat Petrica Pațilea, Purtător de Cuvânt Primăria Galați.

Sumă document pentru locurile de parcare

Vecinii bărbatului care a plătit suma document pentru locul de parcare au fost uimiţi când au aflat. Mulţi dintre aceştia au spus că preţul este exagerat şi că ar fi folosit banii pentru a-şi cumpără o maşină la mâna a doua sau o vacanţă de vis.

Vecin: – A plătit deja? 

Reporter: -Da. 

Vecini: – Înseamnă că-i convine. E foarte mult. Nu mult. Foarte mult.

– Pentru un an de zile, 6.510  este piperat. Nu e in regulă. 

Reporter: Asta înseamnă 1.300 euro. 

Vecin: Da. 

Reporter: Cam atât valorează a dumneavoastră, la mâna a doua. (n.r maşina) 

Vecin: Da corect. Da.

 Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.