Politics

Kremlinul nu renunță la obiectivul de a lichida conducerea UcraineiPreședintele Federației Ruse, Vladimir Putin, nu renunță la obiectivul de a lichida conducerea Ucrainei. Anunțul a fost făcut de secretarul Consiliului de Securitate și Apărare Națională, Alexei Danilov, în cadrul unei emisiuni.

Kremlinul are intenții ascunse

„Nu aș putea să liniștesc populația noastră și nu i-aș spune că problema războiului a fost deja rezolvată. Războiul continuă. Nu va fi ușor… Putin nu înlătură sarcina de a ne distruge ca stat. Aceasta urmărește să distrugă conducerea țării noastre”, a precizat consilierul Danilov.

Potrivit acestuia, invadatorii vor să obțină controlul deplin asupra regiunilor Donețk și Lugansk înainte de Paște.

Secretarul Consiliului Național de Securitate și Apărare a cerut locuitorilor să se evacueze din zonele fierbinte. Anterior, Danilov a spus că invadatorii ruși au început o nouă fază a ofensivei în estul Ucrainei.

Rușii intensifică ofensiva armată în estul Ucrainei

În direcțiile Donețk și Tauride,  forțele Federației Ruse continuă să își concentreze principalele eforturi pe capturarea așezărilor Liman, Kremennaya, Popasnaya și Rubijnoye, precum și stabilirea controlului deplin asupra orașului Mariupol.

Rușii au intensificat operațiunile ofensive în direcțiile Severodonetsk, Popasnyansky, Kurakhovsky și Zaporojie. Pentru a spori eforturile, inamicul continuă să concentreze subunități suplimentare de tancuri și artilerie.

Source hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.