News

Legătura dintre campionul David Popovici și Irina Rimes. Cei doi au fost văzuți la aceeași masă


David Popovici este noua senzație a natației mondiale după câștigarea celor două medalii de aur la Budapesta. Dar puțin știu care este legătura dintre David și cântăreața Irina Rimes.

Irina Rimes este extrem de mândră de reușita lui David Popovici, cei doi făcând cunoștință în cadrul unui podcast.
Cei doi au stat la aceeși masă, iar David a făcut dezvăluiri incredibile din viața sa.

„Din pasiune fac totul, dincolo de disciplină este pasiune! Am ales de mic să urmez calea asta, nu m-a presat nimeni, nu există aşa ceva. Eu am vrut să fac din pasiune o meserie.

Da, mă trezesc la 5 dimineaţă să mănânc ceva semi adormit, apoi adorm la loc până la 6 când plec spre bazin. La ora 7 sunt deja acolo, îmi sare orice somn pentru că apa nu are timp să se încălzească”, a spus David Popovici.

David și Irina, dezvăluiri incredibile despre părinții lor
Campionul a povestit că se simte extrem de norocos să aibe așa părinți care îl sprijină în carieră și cu care are o relație excelentă.

Însă Irina nu a avut parte de același tratament din partea familiei sale.

„Mama mă sună în fiecare zi, îi răspund cred la 5 apeluri din 10. Eu am început să comunic cu părinții mai mult când am zburat de acasă. La început comunicam pentru control, pentru că ei știau despre noi, dar nu își cunoșteau copiii. Atât de mult au muncit pentru noi încât au ajuns la 20 de ani ai mei și la 15 ani ai lui frati-miu fără să ne cunoască.

Atunci și-au dat seama că copiii lor sunt mari, au făcut alegeri în viață care le-au adus doar succes și bunăstare și pot avea încredere în copiii lor. Dar eu nu i-am blamat niciodată, au muncit atât de mult ca să ne dea lucruri, încât au uitat de partea cealaltă.”, a povestit solista în cadrul podcastului susținut de Amalia Enache.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.