Sports

Live Video&Text | U Cluj – Dinamo 20:30 LIVE VIDEO, Digi Sport 1

  • Serie A: SassuoloAC Milan, duminică, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSBCFR Cluj, duminică, 21:30, Digi Sport 1

Partida de pe Cluj Arena se anunță a fi una extrem de importantă. Ardelenii nici nu concep să rateze această nouă șansă de a reveni la masa bogaților, dar misiunea lor va fi grea pentru că se vor duela cu Dinamo, echipă aflată în cel mai rușinos moment din istoria clubului.

 

Min. 79: Ocazie pentru Dinamo! Irobiso preia balonul la marginea careului, driblează și șutează puternic la poarta lui Gorcea, dar balonul lovește transversala.

Min. 72: U Cluj rămâne în zece oameni! Ely Fernandes vede al doilea cartonaș galben și este eliminat. Va lipsi de la meciul retur.

Min. 57: Ocazie pentru U Cluj! Boiciuc scapă singur cu Eșanu, încearcă să îl dribleze pe portarul lui Dinamo, însă ezită, iar goalkeeper-ul reușește să intervină.

Min. 47: Ocazie pentru Dinamo! Matei șutează foarte bine din partea stângă, dar balonul lovește transversala.

Min. 45+2: Ocazie pentru Dinamo! Steliano Filip îi cedează un balon lui Gabi Torje care șutează puțin pe lângă poartă.

Min. 34: Ocazie pentru U Cluj! Ispas îi pasează în adâncime lui Tescan, care are o preluare superbă și șutează la poarta lui Eșanu care reușește să respingă.

Min. 29: Ocazie pentru Dinamo! Filip centrează în fața porții pentru Torje care are o reacție întârziată, balonul este respins până la Pierret care șutează periculos, dar Gorcea are o paradă spectaculoasă.

Min. 27: Ocazie pentru U Cluj! Remacles șutează puternic din afara careului, dar balonul trece puțin peste poarta lui Mihai Eșanu.

Min. 24: Ocazie pentru U Cluj! Tescan îi pasează lui Ely Fernandes care nu îi pasează lui Remacle și șutează puțin pe lângă poartă.

Min. 14: Gool U Cluj! Tescan scapă singur cu Eșanu, portarul lui Dinamo are o intervenție dură și îl trântește pe jucătorul lui U Cluj, dar balonul este urmărit de Martin Remacle care trimite în poarta goală.

Min. 13: Ocazie pentru U Cluj! Filip încercă să respingă un balon venit de la colțul terenului, însă trimite spre propria poartă, dar balonul a aterizat pe plasă.

Min. 1: Începe meciul!

U Cluj: Gorcea – Pîrvulescu, Ispas, Ilie, Romeo – Pires, Filip – Fernandes, Remacle, Tescan – Boiciuc

Rezerve: Păun, Vomir, Dobrescu, Ribeiro, Hofman, Haită, Gugu, Alexandru, Balgiu

Dinamo: Eșanu – Filip, Aloe, Carp, Rodrigues – Răuță, Pierret – Torje, Matei, Bordușanu – Irobiso

Rezerve: Fara, Radu, Patriche, Jovanovic, Ivanov, Bani, Mihaiu, Morar


Dinamo va avea primă de joc pentru barajul cu “U” Cluj! Fanii au anunțat ce sumă s-a strâns până acum

Cu doar o zi înaintea primului joc de baraj împotriva Universității Cluj, suporterii lui Dinamo au anunțat cum vor fi motivați elevii lui Dusan Uhrin jr. Fanii au dezvăluit că până în acest moment au fost strânși 40.000 de euro, bani care vor ajunge la jucători în cazul în care aceștia își vor asigura prezența în Liga 1 și din ediția următoare.

“PRIMĂ PENTRU SALVARE

Un dinamovist cu inimă mare, care nu concepe ca Dinamo să nu continue în Liga 1, a venit cu propunerea ca băieții lui Dusan Uhrin să primească o primă pentru un rezultat pozitiv în barajul pentru Liga 1.

Nu doar propunerea, nu doar vorbe, ci și banii. 25.000€. În câteva ore, alți dinamoviști au fost de acord să contribuie cu câte 5.000€ fiecare. S-a ajuns la 40.000€. Suntem convinși că jucătorii nu vor juca cu gândul la primă, ci o vor face cu gândul la cariera lor și la ISTORIA LUI DINAMO.

Le mulțumim tuturor celor care sunt cu toată inima pentru Dinamo în aceste zile! Și noi putem contribui. Prin prezența noastră pe stadion și prin câteva bilete virtuale, în cazul în care nu ajungem la meciuri.

DINAMO NU VA MURI NICIODATĂ!”, a transmis PCH.

Dinamo a scăpat de o datorie de peste un milion de euro

Dinamo a avut câștig de cauză în procesul cu Poli Timișoara, care voia să se înscrie la masa credală pentru obținerea unei sume de 1.1 milioane de euro din transferul lui Dorin Rotariu la Brugge. Decizia a fost luată la Curtea de Apel București și este definitivă. 

Dorin Rotariu a ajuns la Dinamo în 2013, de la Poli Timișoara, care a încasat 1.1 milioane de euro și a păstrat 50% din drepturile federative ale jucătorului.

Dinamo l-a vândut pe Dorin Rotariu patru ani mai târziu, la Brugge, pentru 2.2 milioane de euro, sumă din care Poli Timișoara trebuia să primească jumătate, însă asta nu s-a întâmplat.

După intrarea clubului Dinamo în insolvență, Poli Timișoara a vrut să se înscrie la masa credală pentru recuperarea banilor, însă cererea a fost refuzată de Tribunalul București. Lichidatorul judiciar al societății a făcut apel, însă nu a avut câștig de cauză nici la Curtea de Apel, care a pronunțat decizia definitivă pe 20 mai.

Lincar, înainte de ”barajul” cu Dinamo. ”Nu ne vindem! Merg cu oricine la testul poligraf”

Erik Lincar (43 de ani), antrenorul ardelenilor, simte momentul extrem de tensionat dinaintea ”dublei”, dar spune că ”șepcile roșii” vor neapărat să dea lovitura și să revină la masa bogaților. U Cluj a avut șansa de a promova direct, dar a pierdut meciul de acasă cu Unirea Slobozia 1-2, astfel că au apărut speculațiile legate de ”dorința” sau nu de promovare.

”De aici și până la a păta numele meu și al echipei… N-am făcut niciodată jocurile altor echipe, n-am luat niciodată nimic! Merg oricând, oriunde, cu oricine, la testul poligraf! Erik Lincar nu s-a vândut niciodată. Nu e ceva greșit să fii onest, să spui lucrurilor pe nume”, a spus Lincar la conferința de presă de dinaintea meciului de sâmbătă seară.

Lincar: ” Am primit foarte multe mesaje, dar nu de felicitare”

Lincar spune că U Cluj are forța de a o retrograda pe Dinamo. Pentru roș-albi, această dublă este extrem de importantă pentru viitorul clubului. Dusan Uhrin jr nu va putea alinia însă cel mai bun 11 în meciul tur, pentru că are doi absenți importanți.

”Au apărut în presă declarații că această echipă nu-și dorește promovarea! Oameni buni, cu gândul ăsta am venit acum un an la Cluj, să promovez pe U! Atunci am primit foarte multe mesaje, dar nu de felicitare, ci ’tu știi unde ai venit, unde te bagi?!’.

Nu m-am dat în spate. Nimeni niciodată nu a făcut presiuni asupra mea. Eu mă pot uita în ochii tuturor. Am făcut mereu tot ceea ce am putut mai bun pentru U Cluj. Nu ne vindem nimănui”, a mai spus Lincar.

Etichete: dusan uhrin , baraj liga 1 , eric linkar , u cluj dinamo live video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.