Entertainment

Loredana Groza, un model pentru Micuțu când vine vorba de ținute? Ce a mărturisit vedeta: „Mă urmărește pe ascuns…”  • Loredana Groza, despre Micuțu
  • De ce spune vedeta că îndrăgitul comediant se asortează cu ea când vine vorba de ținute

Loredana Groza, una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din țara noastră, a mărturisit că Micuțu se asortează cu ea la ținute! Ce a mai dezvăluit îndrăgita cântăreață despre cunoscutul comediant.

Loredana Groza, un model pentru Micuțu când vine vorba de ținute

În exclusivitate pentru emisiunea Xtra Night Show, Loredana Groza a mărturisit că Micuțu este deosebit spre deosebire de alți prezentatori TV. Vedeta a ținut să precizeze că îndrăgitul comediant se îmbracă asortat cu ea, lucru care o face pe cântăreață să se gândească că acesta o urmărește pe ascuns.

„E deosebit față de alți prezentatori TV. (…) Nu știu cum se face, ori mă urmărește pe ascuns, se îmbracă asortat cu mine și astăzi am venit cu niște blugi rupți, hopa și el. Zic ”Băi băiatule, ce-i cu tine? Chiar așa? Nu poate să facă omul nimic…”, a mărturisit Loredana Groza, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Ce a mărturisit vedeta

Loredana Groza a ținut să precizeze că astăzi a ales să poarte o pereche de blugi rupți, iar Micuțu la fel, moment în care îndrăgita vedetă chiar i-a spus comediantului că a observat că se asortează cu el.

După cum bine știm, Loredana Groza ține mult la aspectul ei fizic și are mare grijă la ținutele pe care le alege să le poarte. Îndrăgita vedetă se îmbracă cu haine diferite mereu, având un stil vestimentar diversificat.

Citește și: ”Este bărbatul cel mai tare din viața mea”. Loredana Groza, confesiuni emoționante despre tatăl ei

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.