Politics

Loredana neagă că are silicoane. „Mi-au crescut de la alăptarea lui Adi Minune”


Loredana Groza a negat din nou că și-ar fi făcut intervenții estetice. Întrebată dacă a apelat la mărirea de sâni, Loredana a declarat că mama natură a înzestrat-o din plin cu calități în zona respectivă și că latest sânii ei s-au mărit pentru că îl alăptează pe Adi Minune.

Prietenele Loredanei spun că au aflat din certain sigure că Adi e foarte pofticios, o trezește chiar și de 4 ori pe noapte ca să sugă cu lăcomie până își face plinul și râgâie mulțumit pe umărul Loredanei, după ce diva îl bate ușurel pe spate.

Ca să mai scape de atâta supt, Loredana și-a cumpărat o pompă de sâni, dar Adi Minune nici nu vrea să audă de biberon și pompa îi provoacă iritații Loredanei, care e nevoită să-și acopere sânii cu și mai mult fond de ten pentru incendiarele pictoriale geriatrice în care tot apare pe Instagram.

Totuși, există guri rele în showbiz care spun că toată faza e un faux information lansat chiar de Loredana, care evident că și-a pus silicoane, dar vrea să se scoată cu această poveste cu alăptatul: ”La vârsta ei, m-aș mira ca Loredana să mai producă lapte din glandele alea scofâlcite și înghesuite de silicoane”, ar fi declarat Dana Budeanu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/storeSource hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published.